'Hoe nu verder?'

AANBOD na BOOST je loopbaan

Jij hebt gegarandeerd veel inzichten opgedaan tijdens de online workshop BOOST je loopbaan in 5 dagen. En nu wil je doorpakken!

Toch weet je van jezelf dat er niks van terechtkomt, zónder een vriendelijke stok achter de deur. Ik loop graag een stukje met je mee in de loopbaan keuzes en persoonlijke uitdagingen die jij te gaan hebt.

Online was leuk en waardevol. Dat heb je inmiddels ervaren. Maar nog waardevoller is persoonlijke coaching! En omdát jij mij je vertrouwen al gegeven hebt, heb ik een mooi aanbod voor je!

Dit aanbod geldt alleen voor jou, als deelnemer van de online workshop BOOST je loopbaan in 5 dagen. Ik ga je echter niet onder druk zetten. Want ik weet dat loopbaanprocessen soms tijd nodig hebben. Dit aanbod blijft daarom geldig, zolang als dat jij toegang hebt tot de online workshop. De komende 3 maanden!

Tip: Zet een moment in je agenda waarop je voor jezelf besluit wat je gaat doen.

Er zijn twee mogelijkheden. 

Losse sessies

Extra voordelig
450
297 excl. BTW
 • 3 gesprekken van 1,5 uur
 • Elke week of verdeeld over een langere periode
 • Persoonlijke coaching op maat
 • Materiaal op maat
 • Op locatie of via Zoom
 • Wandelsessies in overleg
 • Exclusief Balans Kleurentest
 • Exclusief rapportage
 • Exclusief kosten voor huur ruimte
maatwerk

Loopbaan traject

Bewezen effectief
1200
997 excl. BTW
 • 8 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur
 • Duur 4 à 5 maanden
 • Volledig persoonlijk coachtraject
 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?
 • Wat ga ik doen?
 • Materiaal op maat
 • Op locatie
 • Wandelsessies in overleg
 • Inclusief Balans Kleurentest
 • Uitgebreide rapportage
 • Betalen in 4 delen mogelijk
 • Exclusief kosten voor huur ruimte
volledig

'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.'

– Albert Einstein-

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Lisette Beijnes

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.

De coaching heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik mijn werk nog steeds interessant vind, was ik vooral op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. In de coaching gaf Lisa mij een mooie afwisseling tussen analyse en oefening, waarbij ze steeds een mooie manier wist te vinden om aan te sluiten bij mijn behoeftes. Zo werkte het voor mij bijvoorbeeld heel goed om te werken met beelden. Ik heb met haar hulp ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties. Ik raad het iedereen aan om op deze manier tijd in jezelf te investeren.

Linda

Door de instrumenten die Lisa gebruikt en de heldere uitleg die ze daarbij geeft, heb ik heel veel waardevolle zelfkennis opgedaan. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik heel graag een carrière switch wil maken. Lisa heeft een hele nuchtere manier van coachen. Haar training was precies de schop onder mijn kont die ik nodig had om er écht voor te gaan!

Froukelien van der Weg

Ik vermeld in mijn berichtje: AANBOD na BOOST