Dag 2 tot en met dag 5 van

BOOST JE LOOPBAAN

Online workshop waarbij je je loopbaan in 5 dagen in beweging zet!

inclusief BONUS: LIVE Q&A via Zoom

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

De 5 daagse loopbaan BOOST start op 20 september 2021

Profiteer nú van 75% korting. Aanmelden kan nog tot en met zondag 19 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voor professionals die werk willen maken van hun loopbaan

Door de Corona crisis is iedereen veel meer thuis en online gaan werken. Daarom heb ik mijn kennis en ervaring als loopbaanprofessional omgezet naar een online workshop. Dit is een mini variant met de logische volgorde van een persoonlijk loopbaantraject, maar dan volledig online.

 Het thuis en online werken biedt iedereen de gelegenheid om in eigen tijd, eigen tempo en online aan de slag te gaan. Makkelijker kan het niet!

Wanneer is dit voor jou?

Je werkt al lang in dezelfde functie of bij dezelfde werkgever.

Je vraagt je al een tijdje af of er meer is in werk dan wat je nu doet. Je hebt kwaliteiten genoeg, maar die komen op dit moment niet altijd tot z’n recht. Het werk wordt steeds routinematiger waardoor je minder voldoening ervaart.

Je vindt het best spannend om weer iets nieuws te gaan doen. Je durft niet zo goed. Je weet ook niet waar je moet beginnen.

Je hebt misschien al op een paar (interne) vacatures gesolliciteerd, omdat je niet meer zo’n zin hebt in je werk. Je sollicitaties lopen tot nu toe op niets uit. Het frustreert je dat je niet verder komt. Wat vervolgens niet helpt om positief te blijven.

Een volledig persoonlijk traject is nog te groot voor je, je zoekt iets compacts.

Wanneer is dit NIET voor jou?

Als jij een quick-fix verwacht.

Als jij niet bereid bent om uit je comfort zone te stappen.

Als jij gelooft dat jouw loopbaangeluk je overkomt.

Als jij liever persoonlijk gecoacht wilt worden of jouw omstandigheden daarom vragen. Klik dan hier.

Wat je mag verwachten

Inhoud van de volledige online workshop 'Boost je loopbaan in 5 dagen'

DAG 1 - IN JE ELEMENT

Vanuit je arbeidsverleden en de vier elementen krijg jij inzicht in jezelf.

DAG 2 - JOUW WAARDE

Persoonlijk leiderschap en waar jij waarde aan hecht zijn jouw katalysator.

DAG 3 - VERANDERING

Als je weet wat je wilt, kan niets je meer tegenhouden.

DAG 4 - JOUW TOEKOMST

Jouw toekomst samengevat.

DAG 5 - IN ACTIE

En nu doorpakken!

Elke dag 2 lessen
Video's met persoonlijke toelichting
Downloadbare dagopdrachten

Bij aanschaf van de volledige workshop ontvang je ook de bonus

BONUS - LIVE Q&A

Elke eerste vrijdag van de maand kun jij LIVE via ZOOM al je vragen stellen >>> 100% interactief

Het is een positief ingestoken, laagdrempelige en praktische workshop. Het heeft mij aangezet om bewust over mezelf na te denken. Ik heb inzicht gekregen in waar mijn kracht ligt. Door het oordeelsvrije karakter heb ik ruimte gekregen om na te denken waar ik aan kan werken. Het heeft mij geholpen bij mijn zelfgroei en ontwikkeling met een positieve verandering op mijn loopbaan tot gevolg.

Nicole – deelnemer

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Wat levert de online mini workshop jou op?

Vragen?

Dat mag, maar hoeft niet! Je doorloopt de workshop geheel op eigen tempo. Wel zorg ik ervoor dat je steeds een dag later toegang krijgt voor de volgende dag. Met de mailtjes die je krijgt kun je inloggen op de betreffende dag. Maar ook kun je via de leeromgeving verder met de lessen als je eenmaal de mail voor die betreffende dag hebt ontvangen. 

Gedurende 3 maanden houd je 24/7 toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt dan ook toegang tot alle updates die volgen in die periode. Zonder bijbetaling. Je profiteert van het steeds waardevoller worden van het programma.

Gemiddeld kun je rekening houden met ongeveer een uur voor het volgen van de lessen per dag. Dit is inclusief de dag opdrachten die daarbij horen. Uiteraard afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Ik verwacht wel dat je creatieve brein zal worden aangezet, dus los van het gereserveerde uur zal  je merken dat de ideeën zullen blijven stromen. Ik adviseer je dan ook je inzichten direct op te schrijven.

Kom je er écht niet uit (of zijn er technische problemen) dan kun je mij mailen via info@waartalent.nl.

Als je doorgaat naar de rest van de online workshop ontvang je als BONUS toegang tot de LIVE Q&A via ZOOM. Daar kun je je inhoudelijke vragen stellen. Omdat de LIVE Q&A 100% interactief is, leer je tevens enorm van elkaar.

Elke eerste vrijdag van de maand kun je deelnemen aan de LIVE Q&A via Zoom . Jij bepaalt hoe vaak. Op de betreffende vrijdag ontvang je van mij een mail met de link naar de Zoom omgeving. Je kunt deelnemen zolang als dat je toegang hebt tot de workshop. Op dit moment is dat 3 maanden nadat je dag 5 hebt afgerond.

Creëer inzicht in jezelf en je voorkeuren

met positief effect op jezelf én je loopbaan!

Gelijk verder na dag 1

Je weet nu hoeveel waarde je krijgt. Vanzelfsprekend kies jij ervoor om verder te gaan!

Kom in actie en zet je loopbaan in beweging!

€ 197

€82

(excl. BTW)

De EARLY BIRD korting vervalt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ik weet zeker dat dit een waanzinnig waardevolle mini workshop is en dat het jou veel gaat brengen. Ik heb al mijn ervaringen gebundeld tot een kort programma, waar jij gemakkelijk mee aan de slag kunt. Ik sta er voor de volle 100% achter! Wel ben ik zelf aan het leren met het maken van online programma’s. Ik leer dus graag van jouw ervaringen, zodat ik dit programma kan verbeteren en het steeds waardevoller wordt. 

Doe je mee?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Ik heb 20 jaar ervaring bij een gemeentelijke organisatie als HR professional met loopbaanbegeleiding als slagroom op de taart. Ik heb medewerkers 1 op 1 begeleid in hun loopbaan en loopbaantrainingen gegeven. Januari 2019 heb ik het roer omgegooid en ben ik officieel gestart als zelfstandig loopbaancoach in mijn bedrijf WaarTalent Loopbaancoaching.

Ik help graag loyale professionals om stappen te zetten in hun loopbaan, zodat zij weer met frisse energie aan het werk gaan.

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering