Je kunt nu veilig afrekenen en ontvangt direct instructies over de volgende stappen...

DISC en Drijfveren Analyse(s) met uitgebreide rapportage(s)

Samen met voordeel

5/5

De overzichtelijke rapportages van de DISC- en Drijfveren Analyses in combinatie met de coaching gaf mij een goed overzicht van mijn sterke en zwakke punten en mijn motivaties. Daarnaast gaf het mij een goed besef van de gedragsstijlen van andere mensen. Ik heb hierdoor meer begrip gekregen voor de mensen waar ik dagelijks mee werk.

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, wacht nog even...! Je bestelling is bijna compleet...

Je kunt alleen hier één uur online coaching bestellen, speciaal voor ná het maken van de DISC- en/of Drijfveren Analyse(s).

Eén uur online coaching

121,00 incl. btw
Ik neem je online mee in de uitkomsten van je Analyse(s). Op die manier krijg jij dieper inzicht in je gedrag en/of drijfveren. Samen plannen we een afspraak in via Zoom.