Je kunt nu veilig afrekenen en ontvangt direct instructies over de volgende stappen...

De Drijfveren Analyse voor slechts 92,50 ex btw!
Voordat jij aan de slag gaat met de DISC Analyse heb ik extra voordeel speciaal voor jou! De Drijfveren Analyse met net zoveel korting als de DISC Analyse! Totaal maar liefst 160 euro voordeel!
De Drijfveren Analyse maakt helder welke Drijfveren of combinaties aan Drijfveren je hebt. Je Drijfveren geven je inzicht in WAAROM je doet wat je doet. Zij zijn de redenen die je ertoe bewegen om te willen handelen.
Begrijpen wat je drijft, wat je motiveert, wat je inspireert en wat je als belangrijk beschouwt, is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van je prestaties, tevredenheid en geluk.

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
DISC met korting  × 1 92,50
Subtotaal 92,50
Totaal 92,50 (inclusief 16,05 btw)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

De DISC Analyse met uitgebreide rapportage en 1,5 uur persoonlijke coaching

Extra: De Drijfveren Analyse met uitgebreide rapportage en 1,5 uur persoonlijke coaching

5/5

In de coaching van Lisa voor de DISC- en Drijfveren Analyses kwam ik tot mooie nieuwe inzichten én kreeg ik bevestiging van wat ik al wist. De kracht van Lisa is dat ze zowel mijn gedachtegang als de uitslag van de analyses helder tot de kern weet terug te brengen.