DISC Analyse

Met de DISC Analyse ontdek je je gedragsvoorkeuren - WAT en HOE je doet

Tegelijkertijd krijg je inzicht in het gedrag van anderen en hoe je daarmee om kunt gaan

Met 1,5 uur persoonlijke coaching!

Ken jezelf

Verkrijg inzicht in je eigen gedragsvoorkeuren. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Wat is jouw kracht en waar kun jij leren?

Begrijp anderen

Verkrijg inzicht in de gedragsvoorkeuren van anderen. Je leert de ander beter begrijpen. Door aan te sluiten op het voorkeursgedrag van de ander verloopt communicatie soepeler.

Ga voor groei

Ontwikkeling begint bij jezelf leren kennen. Van daaruit zet jij een volgende stap. Je zelfvertrouwen groeit.

ROOD, GEEL, GROEN OF BLAUW gedrag

DISC

De DISC Analyse is een test die je gedragsvoorkeuren helder maakt. Elke kleur staat voor een specifieke gedragsvoorkeur. Ook wel met letters weergegeven:  (D)ominantie; (I)nvloed; (S)tabiliteit; (C)onformiteit. De vier kleuren zijn daarentegen veel bekender. D=Rood; I=Geel; S=Groen en C=Blauw.

De DISC Analyse verdeeld Introvert- en Extravert gedrag in Taakgericht- en Mensgericht gedrag. Dat geeft in één oogopslag al een mooi beeld van wat je laat zien en wat je bij anderen kunt herkennen. 

Na het maken van de Analyse geeft de uitgebreide rapportage en de aanvullende coaching een verfijnd beeld van jouw gedrag.

Welk gedrag laat jij zien?

D - Vurig Rood

Extravert / Taakgericht

I - Zonnig Geel

Extravert / Mensgericht

S - Aards Groen

Introvert / Mensgericht

C - Helder Blauw

Introvert / Taakgericht

Weet je eigen uniekheid op waarde te schatten!

Dit is wat klanten hebben ervaren na het maken van de Balans kleurentest

Door de test heb ik snel inzicht gekregen in waar ik mijn energie in wil steken. Daarnaast weet ik nu dat het oke is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren.

I.M.

 

Ik zat in een dilemma. Ik was namelijk aangenomen door twee afdelingen. Lisa gaf mij inzicht en tools om het dilemma beetje bij beetje af te pellen. Zo heb ik mijn keuze gemaakt.

Y.K.

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Het beantwoorden van de vragen in de DISC Analyse ging snel en ik kreeg daarna een uitgebreide rapportage. De overzichtelijke rapportage in combinatie met de coaching gaf mij een goed overzicht van mijn sterke en zwakke punten en mijn motivaties. Daarnaast gaf het mij een goed besef van de gedragsstijlen van andere mensen. Hoewel die stijlen wellicht niet altijd even goed bij mij passen, kreeg ik hierdoor wel meer begrip voor de mensen waar ik dagelijks mee werk. De DISC Analyse heeft mij veel kennis, inzichten en woorden gegeven, waarmee ik aan de slag kan.

Speciaal voor jou...

Alleen hier met flinke korting!!!

Lisa van den Berg van WaarTalent Loopbaancoaching

DISC Analyse

275
195 Exclusief BTW
  • DISC Analyse
  • Uitgebreide rapportage
  • 1,5 uur coaching
korting

Alleen tijdens Cyber Week

Flinke korting!!!

Lisa van den Berg van WaarTalent Loopbaancoaching

DISC Analyse

275
195 Exclusief BTW
  • DISC Analyse
  • Uitgebreide rapportage
  • 1,5 uur coaching
korting

Platinum regel

Behandel iedereen zoals zij behandeld willen worden

De DISC Analyse helpt om eigen en andermans gedrag beter te begrijpen. Het accepteren van eigen en andermans kleuren is daarbij het uitgangspunt.

Wat je mag verwachten

Inhoud van de balans kleurentest

Hieronder nog even alles voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het maken van de test

Ga op een plek zitten waar je niet gestoord kunt worden. Je vult de 72 stellingen intuïtief in. Denk er niet te lang over na. Invullen duurt ongeveer 15 minuten.

De rapportage

Je ontvangt de rapportage als pdf in je mail. De rapportage bevat je kleurenprofiel in beeld en een algemene toelichting op de 9 kleuren.

Het werkboek

Via een linkje kun je het werkboek downloaden naar je eigen pc, waar je het opslaat voordat je aan de slag gaat. Het werkboek bevat algemene en specifieke opdrachten. Alle 9 kleuren worden uitgebreid beschreven. De 3 best bij jou passende kleuren in je profiel ga je verder verdiepen.

De persoonlijke groei sessie

Na het maken van de test en het maken van de opdrachten in het werkboek hebben we contact voor het maken van een afspraak. De sessie is online via Zoom en duurt een half uur.

Alles is online en dus gemakkelijk in te plannen

Zonder tussenkomst van je werkgever

Extra...EXTRA...EXTRA...

Waaier met 30 loopbaantips

Als extraatje kun je bij je bestelling van de Balans kleurentest deze waaier met 30 loopbaantips voor slechts 15 euro ex btw ontvangen. Je betaalt geen verzendkosten!

Het is een bewaarexemplaar. Bijvoorbeeld leuk om op je werk neer te leggen waardoor ook je collega’s kunnen profiteren. Of gewoon helemaal voor jezelf. Wat jij wilt.

Beperkte oplage dus op = op

 

AANBIEDING!

De Balans Kleurentest tijdelijk ruim 25% korting

Op 1 juli 2021 ben ik 2,5 jaar zelfstandig ondernemer!

Om dat te vieren geef ik tot en met vrijdag 2 juli 2021 de Balans Kleurentest – met alles erop en eraan – weg voor slechts 35 euro!

Je betaalt gemakkelijk via IDEAL en ontvangt de link naar de Balans Kleurentest binnen 24 uur in je mail. 

Dit aanbod duurt nog ...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Jammer, je bent net te laat... Vanaf 1 december geldt een nieuwe prijs.
€ 47 >> € 35

excl. BTW

Dus ... in het kort

Talent in kleur

Balans Kleurentest_waartalent

Je betaalt gemakkelijk via IDEAL en ontvangt de link naar de Balans Kleurentest binnen 24 uur in je mail. Je betaalt slechts …

€47

(excl. BTW)

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering