Gratis E-book

Iedereen trots op zijn werk!

In dit gratis E-book deel ik je mijn inzichten die je helpen aan de slag te gaan met je loopbaan. Door net dat beetje meer lef ga je makkelijker veranderingen aan en zet je stappen naar werk waar je weer trots op bent.

Wat ga je leren?

WaarTalent-ebook
"jkkkjkjkjkjkk jjggghg jhkjhkjjkhkjhghjghjgjhghjghjg
kljh
ghghghg

Nog even dit...

Dit Ebook heb ik geschreven voor professionals die al langer in dezelfde functie of bij dezelfde werkgever werken. Hoe langer je op dezelfde ‘plek’ zit, hoe meer moeite het kost om uit je ‘gouden kooi’ te breken. Daarbij speelt loyaliteit aan anderen (je werkgever of collega’s) en angst voor een andere, onzekere toekomst een rol. Het gevaar is dat je te lang blijft hangen in een situatie die niet meer goed voor je is. Met alle gevolgen (kans op burn-out of bore-out…) van dien!

Het is tijd voor een dosis lef om nu écht keuzes te gaan maken in je loopbaan, zodat je trots kunt zijn. Ik gun het iedereen om trots te zijn op zijn of haar werk!

'Het E-book leest lekker weg!'

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...

"Het Ebook is heel helder en stap voor stap beschreven. Verhelderend dat werk uit 3 delen bestaat waar je op kunt sturen. Voor mij is het een enorme eye-opener dat ik zo beïnvloed word door angst."
Henny Verhorst
Gemeente Woerden en Oudewater
WaarTalent-ebook
al... 1 x
Gedownload