GRATIS GROEI SESSIES BIJ JOU IN DE GEMEENTE

Jij voelt je als gesprekspartner onafhankelijk (vanzelfsprekend zelfs… 😉), maar voelt de medewerker dat ook zo? Wees eens eerlijk?

 

Jouw gemeente vindt ontwikkeling en het op de juiste plek inzetten van talenten belangrijk.

Jij bent het aanspreekpunt voor de medewerkers van jouw gemeentelijke organisatie als het gaat over loopbaan, talent en ontwikkeling.

Ondanks dat er al veel wordt georganiseerd om medewerkers ‘in beweging’ te krijgen, vraag je je toch af of je iedereen bereikt. Kunnen álle medewerkers écht vrij uit in gesprek over zijn/haar loopbaan?

Door drukte of andere prioriteiten kun jij niet altijd iedere medewerker de begeleiding geven die hij / zij nodig heeft.

Hoe zou het voor je zijn als medewerkers die je nu niet bereikt, kunnen kiezen voor een onafhankelijke loopbaancoach die bekend is met de gemeentelijke context?

 

Jij er op kunt vertrouwen dat er altijd een escape-route is voor iedere medewerker die daar behoefte aan heeft?

Jij bij drukte kunt terugvallen op een ervaren externe loopbaancoach.

Medewerkers na een traject zelf stappen gaan zetten in hun loopbaan en ontwikkeling omdat ze weten welke werktoekomst bij ze past.

Medewerkers op een toegankelijke manier kunnen kennis maken met een ervaren externe loopbaancoach.

Wat bied ik je aan?

 

Gratis groei sessies, gewoon binnen jouw gemeentehuis, online of een andere (voor de medewerker vertrouwelijke) plek. Zonder tussenkomst van wie dan ook kan een medewerker van jouw gemeente zich voor een gratis groei sessie aanmelden.

De medewerker maakt kennis met loopbaancoaching, ervaart direct persoonlijke groei en krijgt loopbaantips.

Als vervolg op een gratis groei sessie bestaat de mogelijkheid om te werken met een strippenkaart. Dus niet elke keer een offerte. Zodat jij er geen omkijken naar hebt. Dat is fijn! 😊

Wat ga jij ervaren?

 

Je weet dat er voor élke medewerker een mogelijkheid is om inzicht te krijgen in zichzelf en wat hij / zij belangrijk vindt in werk en leven. Oók de medewerkers waarvan je dacht dat ze dat niet willen, maar die zich misschien niet veilig genoeg voelden in de organisatie om de eerste stap naar coaching te zetten.

Samenwerken met een ervaren externe loopbaancoach die de gemeentelijke context kent vanuit een HR achtergrond.

Rust en ruimte om je tijd te besteden aan de projecten en/of trajecten die bij jou passen.

Je investering

 

Een kop koffie… of twee… 😉

Reserveren van ruimte en tijd om intern gratis groei sessies aan te bieden. Voor bijvoorbeeld een dagdeel waarbij ik beschikbaar ben in jouw gemeentehuis.

Medewerkers informeren via bijvoorbeeld intranet.

Veel gestelde vragen

Beschik je over een eigen praktijkruimte?

Helaas (nog) niet. Ik heb wel een auto, dus ik kom graag naar je toe.

Hoe lang duurt één gratis groei sessie?

1 uur. Het is praktisch om een aantal sessies te clusteren tot bijvoorbeeld een dag of dagdeel.

Kan de gratis groei sessie ook online?

Jazeker. Ik werk ook wel via Zoom. Een persoonlijk gesprek heeft mijn voorkeur, maar gezien de Corona-maatregelen is het een prima alternatief.

Is een gratis groei sessie vrijblijvend?

Ja natuurlijk! Als er geen klik is of de medewerker is er toch niet klaar voor dan is er geen vervolg.

Na de gratis groei sessie

Als de medewerker (en de gemeente) een vervolg wil, wat kost dat dan?

Willen medewerkers een individueel loopbaantraject? https://waartalent.nl/individuele-loopbaancoaching/

Wil de gemeente InCompany een tweedaagse loopbaantraining in een kleine groep organiseren? https://waartalent.nl/training/

Een strippenkaart? Hoe werkt dat?

Ik werk met een kleine en een grote strippenkaart, van respectievelijk 10 en 20 strippen. Een strip staat voor één sessie van 1,5 uur. Zowel ik als de medewerker tekent de strip af na afloop van de sessie. Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd gebruik maken van de strippenkaart. De gemeente koopt de strippenkaart voorafgaand aan de sessies. Is de strippenkaart vol dan hebben we daarover contact.

Wat kost een strippenkaart?

Op dit moment kost een kleine strippenkaart (met 10 strippen) 1.400 euro en een grote strippenkaart (met 20 strippen) 2.800 euro. Exclusief BTW.

Per 1 januari 2021 kost een kleine strippenkaart 1.450 euro en een grote strippenkaart 2.900 euro. Exclusief BTW.

Ik heb nog andere vragen...

Neem contact met mij op voor een afspraak via mail info@waartalent.nl of bel of app mij op telefoonnummer 06-40469790 of klik op de knop hieronder.