BALANS KLEURENTEST

Heb jij je profiel scherp?

De Balans kleurentest laat je jouw persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en talenten ontdekken. Je krijgt meer zelfinzicht, wat helpt bij het maken van je profiel voor je curriculum vitae. Daarmee kun je in een vroeg stadium van je sollicitatie je persoonlijkheid laten zien, zodat je nu wél uitgenodigd wordt op gesprek.

Op 18 december ben ik jarig en wie jarig is trakteert! Je krijgt 50% korting bij aankoop van de Balans Kleurentest in het weekend van mijn verjaardag.

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Dit is wat je krijgt

Unieke voordelen

De test is gemakkelijk en snel. Na het maken van de test, waarbij je scoort op diverse stellingen, wordt een persoonlijk profiel gegenereerd. Dit persoonlijke profiel bestaat uit 9 kleuren die gebaseerd zijn op de typen van het enneagram. Uit je voorkeurskleuren kan worden afgeleid hoe je handelt, wat je sterke en zwakke punten zijn, welke kwaliteiten en behoeften je hebt en wat je werkstijl is.

Wat heb je er aan?

Geeft inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en talenten

Laat je accepteren wie je bent

Vergemakkelijkt keuzes maken en doelen stellen in je loopbaan

Geeft perfecte input voor je profiel op je CV en Social Media

Is de ideale voorbereiding op je sollicitatiegesprek

Voordelen van mijn aanpak

Alles is online, dus jij bepaalt wanneer je er voor gaat zitten

Het maken van de test kost slechts 15 minuten

Je profiel wordt kleurrijk weergegeven

Het werkboek verdiept je inzichten

In de persoonlijke online groei sessie krijg je nog meer inzicht en tips om verdere stappen te zetten in je loopbaan

Wat krijg je?

Na betaling ontvang je binnen 24 uur de link naar de test

Na het afronden van de test ontvang je wederom binnen 24 uur de rapportage met jouw kleurenprofiel

Tegelijkertijd ontvang je de link naar het werkboek met verdiepende opdrachten en uitgebreide toelichting op de kleuren

In overleg plannen we een gratis persoonlijke online groei sessie van een half uur

Wanneer is dit voor jou?

Je vraagt je al een tijdje af of er meer is in werk dan wat je nu doet. Je hebt kwaliteiten genoeg, maar die komen op dit moment niet altijd tot z’n recht. Het werk wordt steeds routinematiger waardoor je minder voldoening ervaart.

Je vindt het best spannend om weer iets nieuws te gaan doen. Je durft niet zo goed. Ook omdat je niet zo goed kunt benoemen wat er bij je past. Je zou je kwaliteiten en je drijfveren best wel scherper willen hebben.

Je hebt misschien al op een paar (interne) vacatures gesolliciteerd, omdat je niet meer zo’n zin hebt in je werk. Je sollicitaties lopen tot nu toe op niets uit. Het frustreert je dat je niet verder komt. Wat vervolgens niet helpt om positief te blijven.

Je drijfveren en kwaliteiten scherp krijgen zou je helpen bij het maken van je profiel ter voorbereiding op je sollicitatie (gesprek). Waardoor je kansen groter worden.

Werk dat bij je past. Daar heb je zin in!

Dit is wat een klant heeft ervaren na het maken van de Balans kleurentest

Door de test heb ik snel inzicht gekregen in waar ik mijn energie in wil steken. Daarnaast weet ik nu dat het oke is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren.

I.M. – Coachee

 
"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Deze test helpt jou snel een stuk verder!

Deze kans kun je echt niet laten lopen.

Alleen de online groei sessie met mij persoonlijk is al meer waard!

Makkelijk en snel inzicht in jezelf!

Je kunt op basis van je profiel weer verder.

Hiermee zet je de eerste stap naar een werktoekomst die bij je past.

 

Je persoonlijke kleuren

Iedereen heeft een ander kleurenpalet. Geen functie is dezelfde. De kunst is om je eigen persoonlijke kleuren af te stemmen op het werk dat je doet of ambieert.

Loopbaanontwikkeling

Als je weet welke kleuren jouw gedrag bepalen dan kun je daarop reflecteren.

Je kunt duidelijk omschrijven wat je sterke en zwakke punten zijn.

Je krijgt duidelijk wat je belemmert om stappen te gaan zetten. Je kunt je gedrag bewust sturen. Je gaat keuzes maken die bij je passen.

Je voelt meer rust en gaat meer werkgeluk ervaren.

Jij hebt zin in je werk!

Wat je mag verwachten

Inhoud van de balans kleurentest

Hieronder nog even alles voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het maken van de test

Ga op een plek zitten waar je niet gestoord kunt worden. Je vult de 72 stellingen intuïtief in. Denk er niet te lang over na. Invullen duurt ongeveer 15 minuten.

De rapportage

Je ontvangt de rapportage als pdf in je mail. De rapportage bevat je kleurenprofiel in beeld en een algemene toelichting op de 9 kleuren.

Het werkboek

Via een linkje kun je het werkboek downloaden naar je eigen pc, waar je het opslaat voordat je aan de slag gaat. Het werkboek bevat algemene en specifieke opdrachten. Alle 9 kleuren worden uitgebreid beschreven. De 3 best bij jou passende kleuren in je profiel ga je verder verdiepen.

De persoonlijke groei sessie

Na het maken van de test en het maken van de opdrachten in het werkboek hebben we contact voor het maken van een afspraak. De sessie is online via Zoom en duurt een half uur.

Alles is online en dus gemakkelijk in te plannen

Je hebt snel je profiel scherp!

Speciale weekend deal omdat ik jarig ben!

De Balans kleurentest voor de helft van de prijs!

Claim deze deal snel, want voor deze prijs komt ie niet meer terug! De Balans kleurentest met alles erop en eraan levert je meer op dan in geld is uit te drukken.

De kortingsperiode loopt van donderdag 17 december tot en met zondag 20 december 2020.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Jammer, je bent net te laat...
€ 47 >>> € 23,50

Excl. BTW

Extra...EXTRA...EXTRA...

Waaier met 30 loopbaantips

Als extraatje kun je bij je bestelling van de Balans Kleurentest deze waaier met 30 loopbaantips voor slechts 7,50 euro ontvangen. Je betaald geen verzendkosten!

Het is een bewaarexemplaar. Bijvoorbeeld leuk om op je werk neer te leggen waardoor ook je collega’s kunnen profiteren. Of gewoon helemaal voor jezelf. Wat jij wilt.

Beperkte oplage dus op = op

 

Dus ... in het kort

Verjaardagsdeal

Balans Kleurentest_waartalent

Je betaalt gemakkelijk via IDEAL en ontvangt de link naar de Balans Kleurentest binnen 24 uur in je mail. Alleen tijdens het weekend van mijn verjaardag voor slechts …

€ 23,50

Excl. BTW

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering