Ontspannen keuzes maken in je loopbaan

Laat mij een stukje met je meelopen

Coaching

Persoonlijk

Van een volledig loopbaantraject tot losse sessies. Ik loop persoonlijk een stukje met je mee zodat jij ontspannen keuzes kunt maken in je loopbaan.

Workshop

Online

Jij gaat in eigen tempo volledig online aan de slag met je loopbaan.

Snel

Testen

Test gemakkelijk en snel je talenten, kwaliteiten en drijfveren.

Vanuit je talenten

  • Wie ben je?
  • Wat kun je?

en je zingeving

  • Wat vind je belangrijk?
  • Wat wil je?

stel je doelen

  • Wat ga je doen?
  • Hoe pak je ‘t aan?

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Door de instrumenten die Lisa gebruikt en de heldere uitleg die ze daarbij geeft, heb ik heel veel waardevolle zelfkennis opgedaan. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik heel graag een carrière switch wil maken. Lisa heeft een hele nuchtere manier van coachen. Haar training was precies de schop onder mijn kont die ik nodig had om er écht voor te gaan!

Froukelien van der Weg

De coaching heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik mijn werk nog steeds interessant vind, was ik vooral op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. In de coaching gaf Lisa mij een mooie afwisseling tussen analyse en oefening, waarbij ze steeds een mooie manier wist te vinden om aan te sluiten bij mijn behoeftes. Zo werkte het voor mij bijvoorbeeld heel goed om te werken met beelden. Ik heb met haar hulp ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties. Ik raad het iedereen aan om op deze manier tijd in jezelf te investeren.

Linda

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.

Wie ben jij?

Je werkt al best lang bij je huidige werkgever.

Je bent loyaal aan anderen en vergeet daarbij vaak jezelf.

Je merkt dat je moppert en klaagt over je werk, je collega’s, de organisatie.

Je komt moe van je werk en hebt geen energie meer voor andere dingen. Het liefst zou je je ziekmelden.

Je voelt dat de rek eruit is, maar schaamt je bijna. Je hebt toch niks te klagen? Je hebt een goede baan en een prima salaris!

Je voelt jezelf kwetsbaar als je bedenkt om hierover met je werkgever in gesprek te gaan. Je bent bang om je baan te verliezen.

Je zou zó graag weer trots zijn op wie je bent en wat je doet.

Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Ik zat ruim 25 jaar in het P&O vak en heb naast mijn HR-functie volop ervaring opgedaan als interne loopbaancoach. In 2018 heb ik een grote omslag gemaakt in mijn loopbaan. Ik ben gegaan van HR adviseur bij een gemeente naar zelfstandig loopbaancoach. 

WaarTalent-ebook

Gratis Ebook

Iedereen trots op zijn werk!

Heb jij binnenkort Het Goede Gesprek met je leidinggevende?

Waartalent Blauwdruk

Gratis Blauwdruk

Een onderonsje met impact!

Blauwdruk voor een effectief (ontwikkel) gesprek met je baas

Deze gratis Blauwdruk laat je de 4 stappen zien hoe je een effectief gesprek met je baas kunt voeren. Een gesprek met als resultaat dat jij voor elkaar krijgt wat jij wilt én in verbinding blijft met de ander.

Bepaal zelf de koers van je werkzame leven

Laatste blogs