Je kunt nu veilig afrekenen en ontvangt direct instructies over de volgende stappen...

Factuurgegevens

Your Products

Product
Quantity
Price
Je Ware Talent (#16144)
+
395,00

Je bestelling

Product Subtotaal
Je Ware Talent
Je Ware Talent
  × 1
395,00
Subtotaal 395,00
Verzending
BTW 21% 82,95
Totaal 477,95
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je Ware Talent

Kort 'wie ben ik' traject

Inclusief de DISC en Drijfveren Analyses met persoonlijke coaching

5/5

In de coaching van Lisa voor de DISC- en Drijfveren Analyses kwam ik tot mooie nieuwe inzichten én kreeg ik bevestiging van wat ik al wist. De kracht van Lisa is dat ze zowel mijn gedachtegang als de uitslag van de analyses helder tot de kern weet terug te brengen.

Ewout

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.