JE ONDERONSJE OEFENEN

We nemen jouw situatie, onzekerheden en vragen samen door. We doorlopen de stappen van de Blauwdruk, waarbij ik je help je gevoelens en behoeften te achterhalen en te verwoorden. Ik coach jou in het verzoek dat jij wilt doen aan je leidinggevende.

Oefen je gesprek voor slechts 121 euro

"Vaak weet je wel waar je naar op zoek bent in werk. Onbewust, ergens van binnen. Maar dat bij jezelf te zien, en te benoemen, daar zit de moeilijkheid. Lisa hielp me daarmee. Op een gemoedelijke manier liet ze me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past. Daarin ligt haar kracht. Ze weet op ongedwongen wijze scherp te krijgen wat voor mij nog vaag was. Het maakt het makkelijker voor me om te sturen op mijn loopbaan, met meer werkgeluk tot gevolg. En dat gun ik iedereen."
Hugo
"Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling , zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en weet waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan."
SvD

Heb jij de gratis BLAUWDRUK al?

In het oefen onderonsje oefen je de stappen zoals uitgewerkt in de Blauwdruk.

Een onderonsje met impact!

Blauwdruk voor een effectief (ontwikkel) gesprek met je baas

Deze gratis Blauwdruk laat je de 4 stappen zien hoe je een effectief gesprek met je baas kunt voeren. Een gesprek met als resultaat dat jij voor elkaar krijgt wat jij wilt én in verbinding blijft met de ander.

Waartalent Blauwdruk

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering