BOOST JE LOOPBAAN

Zet je loopbaan in beweging in 5 dagen!

Online mini workshop

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

De 5 daagse loopbaan BOOST start op 20 september 2021

Profiteer nú van 75% korting. Aanmelden kan nog tot en met zondag 19 september

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voor professionals die werk willen maken van hun loopbaan

  • Realiseer jij je dat je lang loyaal bent geweest aan anderen, zoals je werkgever, zonder voor jezelf keuzes te (blijven) maken?
  • Stel jij het maken van keuzes vaak uit, omdat je te druk bent met je dagelijkse prioriteiten, vanuit de waan van de dag?
  • En als je al keuzes maakt, durf je niet uit je comfortabele zone te stappen, of je weet niet waar je moet beginnen…
  • Waardoor je te lang blijft hangen in een werksituatie die niet meer goed voor je is.

PILOT

Deze online mini workshop is in ontwikkeling. En zit nu in de pilot stadium. 

Wil je meedoen met de pilot schrijf je dan snel in!

De ervaringen van de pilot zorgen voor verbetering van het programma. Dit SUPER aanbod komt daarom nooit meer terug! Hoe leuk is het dat je NU kunt profiteren door een minimale investering te doen! Tegelijkertijd help je mij met het opzetten van deze online mini workshop door je feedback en een testimonial te geven in de evaluatie. 

Door de Corona crisis is iedereen veel meer thuis en online gaan werken. Daarom heb ik mijn kennis en ervaring als loopbaanprofessional omgezet naar een online workshop. Dit is een mini variant met de logische volgorde van een persoonlijk loopbaantraject, maar dan volledig online.

 Het thuis en online werken biedt iedereen de gelegenheid om in eigen tijd, eigen tempo en online aan de slag te gaan. Makkelijker kan het niet!

Wanneer is dit voor jou?

Je werkt al lang in dezelfde functie of bij dezelfde werkgever.

Je vraagt je al een tijdje af of er meer is in werk dan wat je nu doet. Je hebt kwaliteiten genoeg, maar die komen op dit moment niet altijd tot z’n recht. Het werk wordt steeds routinematiger waardoor je minder voldoening ervaart.

Je vindt het best spannend om weer iets nieuws te gaan doen. Je durft niet zo goed. Je weet ook niet waar je moet beginnen.

Je hebt misschien al op een paar (interne) vacatures gesolliciteerd, omdat je niet meer zo’n zin hebt in je werk. Je sollicitaties lopen tot nu toe op niets uit. Het frustreert je dat je niet verder komt. Wat vervolgens niet helpt om positief te blijven.

Een volledig persoonlijk traject is nog te groot voor je, je zoekt iets compacts.

Wanneer is dit NIET voor jou?

Als jij een quick-fix verwacht.

Als jij niet bereid bent om uit je comfort zone te stappen.

Als jij gelooft dat jouw loopbaangeluk je overkomt.

Als jij liever persoonlijk gecoacht wilt worden of jouw omstandigheden daarom vragen. Klik dan hier.

Dit is wat klanten hebben ervaren na het maken van de Balans kleurentest

Door de test heb ik snel inzicht gekregen in waar ik mijn energie in wil steken. Daarnaast weet ik nu dat het oke is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren.

I.M. – Coachee

 

Ik zat in een dilemma. Ik was namelijk aangenomen door twee afdelingen. Lisa gaf mij inzicht en tools om het dilemma beetje bij beetje af te pellen. Zo heb ik mijn keuze gemaakt.

Y.K – Aankoop via Black Friday actie

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Laat jij je leven bepalen door anderen? Of door je eigen keuzes?

Wat je mag verwachten

Inhoud van de online mini workshop 'Boost je loopbaan in 5 dagen'

DAG 1 - IN JE ELEMENT

Vanuit je arbeidsverleden en de vier elementen krijg jij inzicht in jezelf.

DAG 2 - JOUW WAARDE

Persoonlijk leiderschap en waar jij waarde aan hecht zijn jouw katalysator.

DAG 3 - VERANDERING

Als je weet wat je wilt, kan niets je meer tegenhouden.

DAG 4 - JOUW TOEKOMST

Jouw toekomst samengevat.

DAG 5 - IN ACTIE

En nu doorpakken!

Elke dag 2 lessen
Video's met persoonlijke toelichting
Downloadbare dagopdrachten
BONUS - LIVE Q&A

Zet vrijdag 24 september 13.00 uur vast in je agenda. Jij kunt LIVE via ZOOM al je vragen stellen >>> 100% interactief

Wat levert de online mini workshop jou op?

Vragen?

Beide. Op dag 1 krijg jij een mail waardoor je toegang krijgt tot dag 1 van de mini workshop in de online leeromgeving. Vervolgens dag 2, 3, 4 en 5. Na het doorlopen van het programma in de online leeromgeving kun jij op willekeurige volgorde de lessen van het programma terugkijken.

Gedurende het jaar 2021 houd je 24/7 toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt dan ook toegang tot alle updates die volgen na de pilot gedurende 2021. Zonder bijbetaling. Je profiteert van het steeds waardevoller worden van het programma.

Houd rekening met gemiddeld 1 uur per dag, inclusief de dagopdrachten. Uiteraard afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Ik verwacht wel dat je creatieve brein zal worden aangezet, dus los van het gereserveerde uur zal  je merken dat de ideeën zullen blijven stromen. Ik adviseer je dan ook alles direct op te schrijven.

Kom je er écht niet uit (of zijn er technische problemen) dan kun je mij mailen via info@waartalent.nl. Inhoudelijke vragen kun je stellen tijdens de LIVE Q&A via ZOOM. Als deelnemer van de online mini workshop krijg je van mij het linkje doorgestuurd. Omdat de LIVE Q&A 100% interactief is, leer je van elkaar.

Zet je loopbaan in beweging in 5 dagen!

en je zet die stip op jouw horizon, waar jij naartoe gaat werken

20 t/m 24 september 2021

Tijdens de NOLOC Week van de Loopbaan (week 37) bied ik de online mini workshop tijdelijk aan met 75% korting!

Doe je mee van 20 t/m 24 september 2021 dan profiteer je van deze korting. 

Loop deze kans niet mis. Stap NU in!

€ 197

€47

(excl. BTW)

De EARLY BIRD korting vervalt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ik weet zeker dat dit een waanzinnig waardevolle mini workshop is en dat het jou veel gaat brengen. Ik heb al mijn ervaringen gebundeld tot een kort programma, waar jij gemakkelijk mee aan de slag kunt. Ik sta er voor de volle 100% achter! Wel ben ik zelf aan het leren met het maken van online programma’s. Ik leer dus graag van jouw ervaringen, zodat ik dit programma kan verbeteren en het steeds waardevoller wordt. 

Doe je mee?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Ik heb 20 jaar ervaring bij een gemeentelijke organisatie als HR professional met loopbaanbegeleiding als slagroom op de taart. Ik heb medewerkers 1 op 1 begeleid in hun loopbaan en loopbaantrainingen gegeven. Januari 2019 heb ik het roer omgegooid en ben ik officieel gestart als zelfstandig loopbaancoach in mijn bedrijf WaarTalent Loopbaancoaching.

Ik help graag loyale professionals om stappen te zetten in hun loopbaan, zodat zij weer met frisse energie aan het werk gaan.

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering