ONLINE WORKSHOP

BOOST je LOOPBAAN in 5 dagen

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Van 22 t/m 28 november BLACK FRIDAY korting!

De hele week ruim 80% VOORDEEL!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voor professionals die werk willen maken van hun loopbaan

Je bent lang loyaal geweest aan anderen - zoals je werkgever - zonder voor jezelf keuzes te blijven maken

Je stelt het maken van keuzes uit, omdat je te druk bent met je dagelijkse prioriteiten

Je durft niet uit je comfortabele zone te stappen, waardoor jij je niet verder ontwikkelt

Je bent (te) lang blijven hangen in een werksituatie die niet goed voor je is

Online biedt iedereen de gelegenheid om in eigen tijd en eigen tempo aan de slag te gaan. Nu ook met je loopbaan!
Zonder tussenkomst van je werkgever. Makkelijker kan het niet!

Wanneer is dit voor jou?

Je werkt al lang in dezelfde functie of bij dezelfde werkgever.

Je vraagt je al een tijdje af of er meer is in werk dan wat je nu doet. Je hebt kwaliteiten genoeg, maar die komen op dit moment niet altijd tot z’n recht. Het werk wordt steeds routinematiger waardoor je minder voldoening ervaart.

Je vindt het best spannend om weer iets nieuws te gaan doen. Je durft niet zo goed. Je weet ook niet waar je moet beginnen.

Je hebt misschien al op een paar (interne) vacatures gesolliciteerd, omdat je niet meer zo’n zin hebt in je werk. Je sollicitaties lopen tot nu toe op niets uit. Het frustreert je dat je niet verder komt. Wat vervolgens niet helpt om positief te blijven.

Een volledig persoonlijk traject is nog te groot voor je, je zoekt iets compacts.

Wanneer is dit NIET voor jou?

Als jij een quick-fix verwacht.

Als jij niet bereid bent om uit je comfort zone te stappen.

Als jij gelooft dat jouw loopbaangeluk je overkomt.

Als jij liever persoonlijk gecoacht wilt worden of jouw omstandigheden daarom vragen. Klik dan hier.

Laat jij je leven bepalen door anderen? Of door je eigen keuzes?

Wat je mag verwachten

Inhoud van de online mini workshop 'Boost je loopbaan in 5 dagen'

DAG 1 - IN JE ELEMENT

Vanuit je arbeidsverleden en de vier elementen krijg jij inzicht in jezelf.

DAG 2 - JOUW WAARDE

Persoonlijk leiderschap en waar jij waarde aan hecht zijn jouw katalysator.

DAG 3 - VERANDERING

Als je weet wat je wilt, kan niets je meer tegenhouden.

DAG 4 - JOUW TOEKOMST

Jouw toekomst samengevat.

DAG 5 - IN ACTIE

En nu doorpakken!

Elke dag 2 lessen
Video's met persoonlijke toelichting
Downloadbare dagopdrachten
BONUS - LIVE Q&A's

Jij kunt elke eerste vrijdag van de maand LIVE via ZOOM al je vragen stellen >>> 100% interactief

Hoe zou het voor je zijn als...

Het is een positief ingestoken, laagdrempelige en praktische workshop. Het heeft mij aangezet om bewust over mezelf na te denken. Ik heb inzicht gekregen in waar mijn kracht ligt. Door het oordeelsvrije karakter heb ik ruimte gekregen om na te denken waar ik aan kan werken. Het heeft mij geholpen bij mijn zelfgroei en ontwikkeling met een positieve verandering op mijn loopbaan tot gevolg.

Nicole – deelnemer

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Zet je loopbaan in beweging in 5 dagen!

en je zet die stip op jouw horizon, waar jij naartoe gaat werken

BLACK FRIDAY DEAL

Ruim 80% korting!

Doe nú mee en profiteer! 

€ 197

€ 37,--

Exclusief BTW

De BLACK FRIDAY korting vervalt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zonder reistijd en in eigen tempo

Doe nu mee met deze geweldige online Boost in je loopbaan voor slechts …

€ 197

(excl. BTW)

Vragen?

Dat mag, maar hoeft niet! Je doorloopt de workshop geheel op eigen tempo. Wel zorg ik ervoor dat je steeds een dag later toegang krijgt voor de volgende dag. Met de mailtjes die je krijgt kun je inloggen op de betreffende dag. Maar ook kun je via de leeromgeving verder met de lessen als je eenmaal de mail voor die betreffende dag hebt ontvangen. 

Gedurende 3 maanden houd je 24/7 toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt dan ook toegang tot alle updates die volgen in die periode. Zonder bijbetaling. Je profiteert van het steeds waardevoller worden van het programma.

Gemiddeld kun je rekening houden met ongeveer een uur voor het volgen van de lessen per dag. Dit is inclusief de dag opdrachten die daarbij horen. Uiteraard afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Ik verwacht wel dat je creatieve brein zal worden aangezet, dus los van het gereserveerde uur zal  je merken dat de ideeën zullen blijven stromen. Ik adviseer je dan ook je inzichten direct op te schrijven.

Kom je er écht niet uit (of zijn er technische problemen) dan kun je mij mailen via info@waartalent.nl.

Bij aanmelding voor de volledige online workshop ontvang je als BONUS toegang tot de maandelijkse LIVE Q&A’s via ZOOM. Daar kun je je inhoudelijke vragen stellen. Omdat de LIVE Q&A’s 100% interactief zijn, leer je tevens enorm van elkaar.

Elke eerste vrijdag van de maand kun je deelnemen aan de LIVE Q&A via Zoom . Jij bepaalt hoe vaak. Op de betreffende vrijdag ontvang je van mij een mail met de link naar de Zoom omgeving. Je kunt deelnemen zolang als dat je toegang hebt tot de workshop. Op dit moment is dat 3 maanden nadat je dag 5 hebt afgerond.

Ik weet zeker dat dit een waanzinnig waardevolle mini workshop is en dat het jou veel gaat brengen. Ik heb al mijn ervaringen gebundeld tot een kort programma, waar jij gemakkelijk mee aan de slag kunt. Ik sta er voor de volle 100% achter!

Wel ben ik zelf aan het leren met het maken van online programma’s. Ik leer dus graag van jouw ervaringen, zodat ik dit programma kan verbeteren en het steeds waardevoller wordt. 

De prijs zal ik in de loop van de tijd dan ook langzaam verhogen.

Mijn naam is Lisa van den Berg. Ik heb 20 jaar ervaring bij een gemeentelijke organisatie als HR professional met loopbaanbegeleiding als slagroom op de taart. Ik heb medewerkers 1 op 1 begeleid in hun loopbaan en loopbaantrainingen gegeven. Januari 2019 heb ik het roer omgegooid en ben ik officieel gestart als zelfstandig loopbaancoach in mijn bedrijf WaarTalent Loopbaancoaching.

Ik help graag introverte professionals om stappen te zetten naar meer rust en betekenis in hun werkzame leven, zodat zij weer met frisse energie aan het werk gaan.

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering