Jouw persoonlijke talent & loopbaan coach

Er zijn verschillende trajecten mogelijk. Kijk hieronder voor een overzicht.

Lisa_waartalent

Lisa van den Berg

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Vol vertrouwen loopbaankeuzes maken

Compleet loopbaan en ontwikkeltraject - 8 sessies

Je Ware Loopbaan

Meest compleet

Voel jij dat je vastloopt in je loopbaan?

Je werk is belangrijk voor je. Je zet je voor de volle 100% in.

Maar er knaagt iets. Je voelt geen voldoening meer. Je ontwikkeling lijkt stil te staan. Je twijfelt aan jezelf en de stappen die je in je loopbaan zou kunnen zetten.

Kort loopbaantraject - 5 sessies

Je Ware Keuze

Meest gunstig

Wil jij een nieuwe keuze maken in je loopbaan?

Een nieuwe stap zit al een tijdje in je hoofd. En toch komt het er niet van. De waan van de dag en je fijne collega’s maken dat je geen keuze maakt en blijft hangen. 

Het wordt tijd om eindelijk keuzes te maken!

Korte coaching - 3 sessies

Je Ware Actie

Wil je je verhaal kwijt of een stok achter de deur?

Algemene coaching om stappen te zetten in loopbaan of ontwikkeling. Je komt én blijft in actie!

Als losse coaching of in combinatie met een traject in te zetten.

Kort 'wie ben ik' traject - 2 sessies

Je Ware Talent

Voel jij terughoudendheid in je functioneren?

Inzicht in jezelf zorgt voor meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. De beste basis voor persoonlijke én loopbaanontwikkeling.

Starten met dit traject is altijd waardevol.

Wat hebben anderen ervaren?

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

Ik wil geen xxx meer zijn...

Het verhaal van een coachee. Lees verder...

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

- Albert Einstein -

Veel gestelde vragen

Voor een sessie ga ik uit van gemiddeld 1,5 uur. Houd altijd rekening met uitloop! Ik vind het namelijk belangrijk dat jij alle tijd en aandacht krijgt.

Meestal spreek ik af bij De Hall in Woerden. Dit is een mooi centraal gelegen locatie in het midden van het land. Het is een openbare locatie, daardoor zijn er – behalve een kop koffie/thee – geen extra kosten aan verbonden. Je privacy is wel gewaarborgd.

Mocht jij liever afspreken op een andere locatie dan overleggen we dat samen. Ik heb geen eigen praktijkruimte, maar wel een auto. 😉

We kunnen bij een te grote afstand ook online via Zoom afspreken.

Samen een flinke wandeling maken in de natuur, is een absolute aanrader!

Dat spreken we samen af. Net wat jij nodig hebt en hoe onze beider agenda’s er uit zien. Gemiddeld zit er twee of drie weken tussen.

Veel werkgevers investeren graag in jouw ontwikkeling. Over het algemeen beslist je directe leidinggevende. Vind je het bezwaarlijk om dit aan je leidinggevende te vragen, dan kun je terecht bij Personeelszaken / HRM / P&O. Zij zijn deskundig en adviseren over kosten voor ontwikkeling. Vaak is er zelfs een apart potje voor, waardoor je leidinggevende er geen ‘last’ van heeft.

Uiteraard kun jij altijd besluiten om zelf te investeren in je eigen loopbaan ontwikkeling. 

Dat is natuurlijk afhankelijk van het beleid van jouw werkgever. Meestal worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Ga er wel vanuit dat je werkgever van jou ook een investering kan vragen. Dat kan in de vorm zijn van tijd en/of geld.

Ja, telefonisch ben ik op werkdagen bereikbaar op nummer 06-40469790.

Via mail mag ook. Mijn mailadres is info@waartalent.nl. Ik reageer zo snel mogelijk.

 

 

Uiteraard!

Als je je aanmeld voor een klikgesprek, dan maken we eerst gratis en vrijblijvend kennis met elkaar. Is de wederzijdse klik er en wil je verder, dan maken we daarover afspraken.

Alleen bij ‘Je Ware Talent’ kun je ook instappen zonder klikgesprek.

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering

Talent & Loopbaancoach

voor de introvert | regio Utrecht

Lang heeft mijn introverte karakter mij in de weg gestaan om te doen wat ik het liefste doe. Namelijk het begeleiden van mensen in hun loopbaan.

Ik bleef hangen in een veilige omgeving (de gemeente), in een rol (HR-adviseur) die ik kende, maar waar ik niet meer gelukkig was. 

Veranderingen in de organisatie en een coach gaven mij de moed om te gaan voor mijn droom. Het zijn van zelfstandig Loopbaancoach. Een grote verandering. En daar is lef voor nodig. Maar vooral ook vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf. Dat ik het kan. En dat ik er mag zijn, zoals ik ben.

Met mijn persoonlijke (loopbaan) coaching help ik je te vertrouwen op je ware talenten, waardoor jij weer gaat geloven in jezelf. Jij bent dan in staat jouw volgende stap in je loopbaan te zetten. Met lef. 💪

En daar word ik blij van! Net als van stijldansen en Zumba. 💃

Lisa van den Berg

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Vraag een klikgesprek aan

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

Lisa is een goede luisteraar en weet met haar kennis van het werkveld goede adviezen te geven. Ze zorgt voor een vertrouwelijke sfeer en past het programma aan op waar jouw vragen liggen. Een echte aanrader!