Talent Analyses

Inzicht geeft ontwikkeling

NOLOC Register Loopbaanprofessional

Toegankelijke test

Door je kleuren profiel krijg je snel meer inzicht in jezelf. Het werkboek en het ontwikkelgesprek maken het helemaal compleet.

Analyses

Krijg inzicht in de gedragsvoorkeuren van jezelf én anderen. Ontdek wat je motiveert en waar jij energie van krijgt. Wat drijft jou?

Kort 'wie ben ik' traject

Ontdek je ware talenten met de Disc- en Drijfveren analyses gecombineerd met 2 persoonlijke coachsessies van 1,5 uur.

De overzichtelijke rapportages van de DISC- en Drijfveren Analyses in combinatie met de coaching gaf mij een goed overzicht van mijn sterke en zwakke punten en mijn motivaties. Daarnaast gaf het mij een goed besef van de gedragsstijlen van andere mensen. Ik heb hierdoor meer begrip gekregen voor de mensen waar ik dagelijks mee werk.

Door de test heb ik snel inzicht gekregen in waar ik mijn energie in wil steken. Daarnaast weet ik nu dat het oké is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren.

De vlinder die denkt dat ie rups is

Maak kennis en ontdek alle mogelijkheden

Vraag een gratis en vrijblijvend klikgesprek aan

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.