Week van de Loopbaan

18 tot en met 22 september 2023

Gratis ontwikkelgesprek met Balans Kleurentest

Blijf scherp, blijf ontwikkelen

Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een ontwikkelgesprek je helpen om werkstress te voorkomen en je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.

Ontdek waardevolle kansen met een ontwikkelgesprek. Bespreek je potentieel en interne mobiliteit met een deskundige Noloc loopbaanprofessional. Ontvang onafhankelijke feedback, inzichten en advies dat je meer mogelijkheden biedt in jouw loopbaan.

NOLOC – de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches – organiseert deze Week van de Loopbaan van 18 tot en met 22 september 2023, om zo loopbaan ontwikkeling te stimuleren.

Balans Kleurentest_waartalent

Week van de Loopbaan 2023

De Balans Kleurentest gecombineerd met werkboek én ontwikkelgesprek

Zo krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière.

Een ervaren Noloc loopbaanprofessional helpt bij het reflecteren op loopbaanervaringen, uitdagingen, successen en leermomenten. Je bent verzekerd van loopbaanbegeleiding die het verschil kan helpen maken.

Gratis ontwikkelgesprek en meer...

Inzicht in je persoonlijke ontwikkeling

Kleurenprofiel

Na het maken van de Balans Kleurentest ontvang je je persoonlijke kleurenprofiel en ontdek je welke voorkeurskleuren je hebt.

Werkboek

Met het werkboek verdiep je je in je talenten, kwaliteiten en behoeften.

Ontwikkelgesprek

In het ontwikkelgesprek krijg je verdiepend inzicht en tips voor je persoonlijke ontwikkeling in je loopbaan.

Gratis tijdens de Week van de Loopbaan 2023

Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.

Lisa heeft een fijne persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.

Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Ze heeft mij aangezet tot nadenken, door haar krachtige en objectieve vraagstelling.

Ben jij werkgever?

De Week van de Loopbaan biedt waardevolle kansen voor organisaties. Het advies van een onafhankelijk en gecertificeerd Noloc loopbaanprofessional kan helpen om gemotiveerde medewerkers te behouden en de organisatie te laten groeien.

Luister naar de wensen en ambities van je werknemers, zoek samen naar ontwikkelingsmogelijkheden en optimaliseer functies om individuele talenten te benutten. Een professionele Noloc coach helpt bij reflectie en biedt deskundige begeleiding. Maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheden en meld je nu alvast aan voor een gratis ontwikkelgesprek mét persoonlijk kleurenprofiel voor je werknemers.

Breng de Week van de Loopbaan onder de aandacht van je medewerkers met de flyer en de infosheet van de NOLOC.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Na ruim 25 jaar in het P&O vak –  waarvan 20 jaar bij een gemeente – heb ik in 2019 zélf een grote omslag gemaakt in mijn loopbaan.

Ik heb er voor gekozen om als zelfstandig – en dus onafhankelijk – Loopbaancoach verder te gaan. 

Voor mij was dit de beste keuze die ik ooit had kunnen maken in mijn loopbaan!