JE WARE TALENT

Kort traject

Voel jij terughoudendheid in je functioneren?

Inzicht in jezelf zorgt voor meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. De beste basis voor persoonlijke én loopbaanontwikkeling.

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Weet je eigen uniekheid op waarde te schatten!

Kort traject

'Je Ware Talent'

Ieder mens is uniek! Jij ook!

Jij hebt je eigen DNA, je eigen vingerafdruk. Jij bent gevormd door je ervaringen. Je vindt bepaalde dingen belangrijk. Je reageert op jouw eigen manier. Je hebt je eigen drijfveren. Jouw eigen talenten en een heel setje kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen.

Als jij via mijn berichtjes hier bent gekomen, dan is de kans groot dat jij introvert bent of je daardoor aangesproken voelt.

Jij bent in ieder geval op de juiste plek terecht gekomen als jij aan de slag wilt met het leren kennen van de belangrijkste persoon op aarde: jezelf!

Jezelf leren kennen, hoezo?

Je voelt terughoudendheid in je functioneren.

Je zoekt handvatten voor je persoonlijke en professionele groei.

Je vraagt je af waar de manier waarop jij doorgaans reageert vandaan komt.

Je neemt eigenlijk nooit even tijd om bij jezelf stil te staan.

Je baan voelt veilig, maar je zou best wel eens wat anders willen.

Als je gaat solliciteren, wat vertel je dan over jezelf?

Wat hebben anderen ervaren?

"Op een gemoedelijke manier liet Lisa me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past.."
Hugo
Coachee
"Ik weet nu dat het oké is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren."
I.M.
Coachee
"Ik heb met hulp van Lisa ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties."
Linda
Coachee

Het is het toppunt van geluk wanneer een mens wil zijn wie hij is

- Erasmus -

Wat levert 't op?

Tijd nemen om jezelf te leren kennen voelt goed!

Een kort traject...

Wat mag je verwachten?

4 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Online (via Zoom) of live. We kunnen ook een fijne wandeling maken in de natuur. Het is maar net wat we samen prettig vinden. We spreken elke 2 weken af. Het duurt dus gemiddeld 2 maanden.

Opdrachten

Voor, tijdens en na elke sessie ontvang je een of meer opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het uitwerken van je (loopbaan) biografie.

Balans Kleurentest

Een van de opdrachten is de Balans Kleurentest, waarbij je inzicht krijgt in je talenten, behoeften en kwaliteiten. Je ontvangt je persoonlijke kleurenprofiel. De hoogst scorende kleuren gaan we verder verdiepen.

Rapportage

Alle bevindingen verwerk ik in een rapportage. Je krijgt daarmee een mooie weergave mee van wat je hebt ontdekt.

Wat is jouw investering?

Je Ware Talent

Kort traject
697 Exclusief BTW
 • 4 sessies
 • Balans Kleurentest
 • Rapportage
 • Of 2 delen van 375 euro ex btw
Start

Mogelijkheden op een rijtje

Je Ware Talent‘ is het eerste deel van: ‘Je Ware Loopbaan’. En is een kort traject van 4 sessies gedurende 2 maanden.

Het vervolg: ‘Je Ware Keuzes‘ kun je er direct of later achteraan plakken als je (samen) verder wilt. Ik begeleid je met het maken van keuzes en in actie komen in 5 sessies gedurende 6 maanden.

Je Ware Loopbaan‘ is een compleet loopbaantraject en bestaat uit 8 sessies en duurt gemiddeld 5 maanden. Heb je vragen hierover? Neem contact op dmv de sparsessie.

Je Ware Keuzes

Vervolg traject
697 Exclusief BTW
 • 5 sessies
 • 6 maanden coaching
 • Of 3 delen van 250 euro ex btw
 •  
Vervolg

Je Ware Loopbaan

Compleet traject
1300 Exclusief BTW
 • 8 sessies
 • Balans Kleurentest
 • Rapportage
 • Of 4 delen van 340 euro ex btw
Compleet

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

- Albert Einstein -

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Lisette Beijnes

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.
Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Gratis

Sparsessie

Een uur gratis persoonlijk sparren. We spreken af via Zoom, telefonisch of bijvoorbeeld een live wandeling.

We bespreken de situatie waarin je nu zit en waar jij tegenaan loopt. Samen bepalen we je logische volgende stap en hoe ik jou daarbij kan helpen.

TALENT & LOOPBAAN COACH regio Woerden | Utrecht

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

L.B.

Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden.

SvD

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering