JE WARE TALENT

KORT 'wie ben ik' TRAJECT - 2 sessies

Voel jij terughoudendheid in je functioneren?

Inzicht in jezelf zorgt voor meer zelfwaardering en zelfvertrouwen. De beste start voor persoonlijke én loopbaanontwikkeling.

Snel starten!

Ken jezelf

Verkrijg inzicht in je eigen gedragsvoorkeuren en kwaliteiten. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Wat is jouw kracht en waar kun jij leren? Ontwikkeling begint bij jezelf kennen.

Begrijp anderen

Verkrijg inzicht in gedrag van anderen. Je leert de ander beter begrijpen. Door aan te sluiten op het voorkeursgedrag van de ander verloopt communicatie soepeler.

Geef jezelf richting

Verkrijg inzicht in waar jij energie van krijgt. Waarom laat jij bepaald gedrag zien? Je drijfveren zorgen voor jouw gedrag, maar ook voor jouw motivatie. Als je ze kent, dan kun jij bewust sturen naar werk dat bij je past.

Het is het toppunt van geluk, wanneer een mens wil zijn wie hij is

- Erasmus -

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Kort - wie ben ik - traject

'Je Ware Talent'

Ieder mens is uniek! Jij ook!

Jij hebt je eigen DNA, je eigen vingerafdruk. Jij bent gevormd door je ervaringen. Je vindt bepaalde dingen belangrijk. Je reageert op jouw eigen manier. Je hebt je eigen drijfveren. Jouw eigen talenten en een heel setje kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen.

Als jij via mijn berichtjes hier bent gekomen, dan is de kans groot dat jij introvert bent of je daardoor aangesproken voelt.

Jij bent in ieder geval op de juiste plek terecht gekomen als jij aan de slag wilt met het leren kennen van de belangrijkste persoon op aarde: jezelf!

Jezelf leren kennen, hoezo?

Je neemt jezelf mee op reis in je eigen loopbaan. Wil jij meer plezier beleven op deze reis? Dan zul je jezelf als reisgenoot willen leren kennen. Jouw talenten ga je vervolgens herkennen en erkennen. Daar waar nodig zorg je voor verdere ontwikkeling en versterking van die ware talenten!

✔ Voel je terughoudendheid in je functioneren?

✔ Zoek je handvatten voor je persoonlijke en professionele groei?

✔ Vraag je je af waar de manier waarop jij doorgaans reageert vandaan komt?

✔ Neem je eigenlijk nooit even tijd om bij jezelf stil te staan?

✔ Voelt je baan ‘veilig’, maar je zou best wel eens wat anders willen?

✔ Weet jij wat je kunt vertellen over jezelf, als je gaat solliciteren?

Weet je eigen uniekheid op waarde te schatten!

Wat levert een kort 'wie ben ik' traject op?

Tijd nemen voor jezelf voelt goed!

Een kort - wie ben ik - traject...

Wat mag je verwachten?

Je gaat je gedragsvoorkeuren ontdekken (WAT en HOE je doet). Je gaat je drijfveren ontdekken (WAAROM je de dingen doet). Je gaat op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten, valkuilen en patronen. Zij maken je tot wie je bent.

2 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Het liefst persoonlijk en op locatie, maar online kan ook. We kunnen ook een fijne wandeling maken in de natuur. Het is maar net wat we samen prettig vinden.

DISC- en DRIJFVEREN Analyses

Je maakt beide analyses en krijgt daarvan uitgebeide rapportages. Tijdens de sessies bespreken we onder andere de uitkomsten van de talenten analyses.

Je Ware Talenten

Tijdens de sessies ga je aan de slag met je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

De sessies kunnen online, maar wat mij betreft liever op locatie

Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Begrijpen wat je drijft, wat je motiveert, wat je inspireert en wat je als belangrijk beschouwt, is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van je prestaties, tevredenheid en geluk

ROOD, GEEL, GROEN OF BLAUW

DISC

De DISC Analyse is een test die je gedragsvoorkeuren helder maakt. Elke kleur staat voor een specifieke gedragsvoorkeur. Ook wel met letters weergegeven:  (D)ominantie; (I)nvloed; (S)tabiliteit; (C)onformiteit. De vier kleuren zijn daarentegen veel bekender. D=Rood; I=Geel; S=Groen en C=Blauw.

De DISC Analyse verdeeld Introvert- en Extravert gedrag in Taakgericht- en Mensgericht gedrag. Dat geeft in één oogopslag al een mooi beeld van wat je laat zien en wat je bij anderen kunt herkennen. 

Na het maken van de Analyse geeft de uitgebreide rapportage en de aanvullende coaching een verfijnd beeld van jouw gedrag.

Welk gedrag laat jij zien?

D - Vurig Rood

Extravert / Taakgericht

I - Zonnig Geel

Extravert / Mensgericht

S - Aards Groen

Introvert / Mensgericht

C - Helder Blauw

Introvert / Taakgericht

De overzichtelijke rapportage van de DISC Analyse in combinatie met de coaching gaf mij een goed overzicht van mijn sterke en zwakke punten en mijn motivaties. Daarnaast gaf het mij een goed besef van de gedragsstijlen van andere mensen. Hoewel die stijlen wellicht niet altijd even goed bij mij passen, kreeg ik hierdoor wel meer begrip voor de mensen waar ik dagelijks mee werk. De DISC Analyse heeft mij veel kennis, inzichten en woorden gegeven, waarmee ik aan de slag kan.

Uit de uitkomst van de Drijfveren Analyse kan ik veel punten overnemen die ik belangrijk vind voor mijn mindset of ter ondersteuning in mijn sollicitatieproces. Bijvoorbeeld waarom ik waardevol ben binnen een team. Een aanrader!

Platinum regel

Behandel iedereen zoals zij behandeld willen worden

De DISC Analyse helpt om eigen en andermans gedrag beter te begrijpen. Het accepteren van eigen en andermans kleuren is daarbij het uitgangspunt.

7 drijfveren van invloed op menselijk gedrag

DRIJFVEREN

De Drijfveren Analyse maakt helder welke Drijfveren of combinaties aan Drijfveren je hebt. Je Drijfveren zijn een combinatie van nature (het DNA waarmee je bent geboren) en nurture (wat je opvoeding / omgeving je meegeeft).

Je Drijfveren geven je inzicht in WAAROM je doet wat je doet. Zij zijn de redenen die je ertoe bewegen om te willen handelen. 

Waar krijg jij energie, inspiratie en motivatie van?

Verlaat je eigen talent nooit. Wees zoals de natuur je bedoeld heeft en je zult succes hebben.

- Sydney Smith -

Wat is jouw investering?

Je Ware Talent

Kort - wie ben ik - traject
475 Inclusief btw
  • 2 sessies à 1,5 uur persoonlijke coaching
  • DISC Analyse
  • Drijfveren Analyse
  • Uitgebreide rapportages
  • Kwaliteiten en waarden onderzoek
  • Kernkwadranten
Start
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden.

Heb je een vraag?

Neem contact op

Dit is wat klanten hebben ervaren na het maken van de Balans kleurentest

Door de test heb ik snel inzicht gekregen in waar ik mijn energie in wil steken. Daarnaast weet ik nu dat het oke is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren.

I.M.

 

Ik zat in een dilemma. Ik was namelijk aangenomen door twee afdelingen. Lisa gaf mij inzicht en tools om het dilemma beetje bij beetje af te pellen. Zo heb ik mijn keuze gemaakt.

Y.K.

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering

Lisa is een coach die zich open, eerlijk en oordeelsvrij opstelt en een vertrouwde omgeving creëert. Ik voelde me vrij om alles te vertellen, niks was gek. Ik voelde me veilig en écht gezien. Je kan met Lisa lachen, ze drukt je op de feiten en heeft een positieve instelling. Ik kreeg feedback op echte gebeurtenissen op het werk. Sommige coaches zijn net robots waarbij je ziet dat het een soort trucje is. Dat was bij Lisa niet het geval.

"Ik weet nu dat het oké is hoe ik me voel en gedraag, omdat het komt uit mijn innerlijke kleuren."
I.M.
Coachee
"Ik heb met hulp van Lisa ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties."
Linda
Coachee

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering