Aandacht, bewustwording en groei.

Dat is wat op mijn homepage staat. De kern van wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen.

Ik heb het daarbij niet eens over een carrière switch. Dat wordt vaak wel gedacht. Als je een carrière switch wilt, dan ga je naar een loopbaancoach om te onderzoeken wat er bij jou past en hoe je dat kunt gaan vormgeven. En dat klopt ook!

Maar, jij wilt op dit moment waarschijnlijk helemaal geen carrière switch. Dat is veel te spannend!

Je wilt alleen wat dingetjes anders, zodat je meer geluk in je werk gaat ervaren. Gewoon lekker aan het werk, gedreven, zonder stress of geneuzel. Je fijne collega’s (behalve die ene… 😉) wil jij helemaal niet kwijt. Dus waarom zou je iets in je loopbaan willen veranderen?

Precies dát is juist de reden om een loopbaancoach in te schakelen. Want … er is zoveel meer waar je misschien geen weet van hebt.

Een loopbaancoach geeft je de juiste aandacht voor wat er bij jou speelt in relatie tot je werk. Je kunt je verhaal doen, een loopbaancoach luistert exclusief naar jou. Alleen dat al werkt helend, waardoor je rust en ruimte krijgt om van afstand tegen bepaalde dingen aan te kijken.

In elk werk, elke baan zijn er namelijk dingen die spelen en waar jij mee om moet (leren) gaan. Het kan zó opluchten om dat ergens kwijt te kunnen!

Tegelijkertijd ga jij je meer bewust worden van de processen en patronen binnenin jou. Wat maakt nou dat jij zo reageert op die ene collega. En hoe ga je daar dan mee om. Misschien gebeurt dat ook in andere situaties? Iedereen heeft zichzelf in het verleden dingen aangeleerd. Een soort overlevingsmechanisme. En dat kan een flinke valkuil zijn. Bewustwording daarvan is de eerste stap naar groei!

Bewustwording ook van je oorspronkelijke talenten. Die in de loop der tijd minder duidelijk zijn geworden. Weet je hoe fijn het is om je bewust te zijn van de talenten die je hebt. En die heb jij! Dat weet ik zeker! Niet voor niets heet mijn bedrijf: WaarTalent. 😊

Aandacht voor, en bewustwording van, je talenten, geeft dus groei!

Groei van jou als persoon, zodat je sterker in je schoenen staat. Je een situatie beter kunt inschatten en aanvliegen. Je bewuste keuzes kunt maken. Je gericht doelen kunt stellen. Je een stabiel en leuk mens bent om mee om te gaan. Op werk en thuis.

Jouw groei en ontwikkeling is de basis voor veranderingen in je loopbaan. Niet groots en meeslepend. Maar wel zodanig dat jij meer werkgeluk ervaart. Meer rust hebt in je hoofd en energie in je lijf.

Een loopbaan vraag hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn!

Kijk hier de vlog die ik eerder heb opgenomen, waarin ik vertel wanneer je een loopbaancoach inschakelt.

En zoals een coachee van mij zegt:

Ik ‘moet’ niet meer van alles. Ik ‘wil’ vooral meer.

Talent & Loopbaancoach

Ik ben Lisa van den Berg. Talent & Loopbaancoach.

Eerlijk en onafhankelijk coach ik introverte professionals om vol vertrouwen loopbaan keuzes te maken.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda