Wat hebben anderen ervaren

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Lisette Beijnes

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.

De coaching heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik mijn werk nog steeds interessant vind, was ik vooral op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. In de coaching gaf Lisa mij een mooie afwisseling tussen analyse en oefening, waarbij ze steeds een mooie manier wist te vinden om aan te sluiten bij mijn behoeftes. Zo werkte het voor mij bijvoorbeeld heel goed om te werken met beelden. Ik heb met haar hulp ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties. Ik raad het iedereen aan om op deze manier tijd in jezelf te investeren.

Linda

Door de instrumenten die Lisa gebruikt en de heldere uitleg die ze daarbij geeft, heb ik heel veel waardevolle zelfkennis opgedaan. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik heel graag een carrière switch wil maken. Lisa heeft een hele nuchtere manier van coachen. Haar training was precies de schop onder mijn kont die ik nodig had om er écht voor te gaan!

Froukelien van der Weg
Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Bepaal zelf de koers van je werkzame leven

Wat was voor jou de aanleiding om de stap naar een loopbaancoach te zetten?

Ik haalde weinig energie uit mijn werk. Ik vroeg mij meer en meer af of het type werk (papierwerk en veel praten) en de type omgeving (politiek-bestuurlijk) écht bij mij paste. Ik moest niet sóms uit mijn comfort-zone, maar zat de hele tijd in mijn stresszone. De lol ging er daarom wel af. Tegelijkertijd; het was mijn eerste inhoudelijke baan die heel mooi paste bij de studie die ik zo leuk vond. Moest ik dit niet eerst langer uitproberen? Misschien zou er wel een kantelpunt komen, dat ik de lol van het werk zou inzien, er luchtiger tegen aan zou kijken zoals mijn collega’s… Maar door Lisa’s traject heb ik dat moment niet meer afgewacht 🙂

Wat heeft het traject je persoonlijk opgeleverd?

Tijdens ons traject heeft Lisa door testjes en gesprekken gezorgd dat ik mij de vraag ging stellen: moet ik dit werk doen, of mag ik dit werk doen? Dat was de kern van mijn zoektocht: het mezelf mogen gunnen om te denken aan andere banen. We zijn helemaal teruggegaan naar de vraag waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uit zou willen komen. Dat was een makkelijke! Door steeds weer terug te gaan naar die drive, werd het steeds gemakkelijker om te denken aan de verschillende opties die er waren in dat werkveld. Dat bleken er een hoop! Doordat ik nu wist welke type werk en welk type werkomgeving bij mij passen, kwam daar een steeds duidelijker beeld uit. Na een aantal maanden van reflectie, ben ik gaan solliciteren. En inmiddels heb ik mijn gedroomde baan!

Hoe kijk je terug naar deze periode, wat neem je mee?

Ik kijk heel goed terug op ons traject. Lisa heeft mij op kritisch maar vriendelijke wijze precies de vragen gesteld die ik mezelf niet durfde te stellen. Het was een heel effectief traject, omdat mijn zoektocht is opgelost. Maar de weg naar het einde van die zoektocht was óók heel leuk, we hebben altijd veel gelachen tijdens onze gesprekken. Dat laatste neem ik als belangrijke overtuiging mee: het is ook léuk om na te denken over een volgende stap in je loopbaan (en niet alleen maar ingewikkeld!) Verder ben ik heel blij met de fysieke herinneren aan ons traject; een moodboard, de voor mij zo belangrijke steen uit Costa Rica die nu een prominente plek krijgt op mijn bureau.. En natuurlijk een heel mooie eindrapportage waarin alles dat Lisa en ik bespraken, is gebundeld.
Coachee 

een jaar na afronding van het traject

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

L.B.

Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden.

SvD

Vaak weet je wel waar je naar op zoek bent in werk. Onbewust, ergens van binnen. Maar dat bij jezelf te zien, en te benoemen, daar zit de moeilijkheid. Lisa hielp me daarmee. Op een gemoedelijke manier liet ze me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past. Daarin ligt haar kracht. Ze weet op ongedwongen wijze scherp te krijgen wat voor mij nog vaag was. Het maakt het makkelijker voor me om te sturen op mijn loopbaan, met meer werkgeluk tot gevolg. En dat gun ik iedereen.

Hugo

Lisa is een goede luisteraar en weet met haar kennis van het werkveld goede adviezen te geven. Ze zorgt voor een vertrouwelijke sfeer en past het programma aan op waar jouw vragen liggen. Een echte aanrader!

J.H.
Lisa heeft wat je van een goede coach mag verwachten:

Zij heeft een mix van een luisterend oor gecombineerd met het kunnen zeggen waar het op staat. De menselijke en zakelijke benadering is bij haar mooi in balans.

Lisa is op analytisch niveau betrouwbaar. Ze filtert de juiste dingen, slaat het op en komt er procesmatig op terug. Lisa komt uit gemeenteland en weet waar medewerkers in een politieke organisatie tegenaan lopen, zij snapt wat gemeentelijk professionals nodig hebben.

Mark Goossens
Teammanager P&O Gemeente Woerden en kwartiermaker De Groene Hart Academie