Loopbaan trajecten

Vol vertrouwen loopbaan keuzes maken

NOLOC Register Loopbaanprofessional

Compleet loopbaan- en ontwikkel traject

Als jij voelt dat je vastloopt in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling wel een boost kan gebruiken, dan is een compleet loopbaan- en ontwikkel traject een goede stap.

Kort loopbaan traject

Als je een nieuwe keuze wilt maken in je loopbaan en het er door de waan van de dag steeds niet van komt, dan is een kort loopbaan traject een goede keuze.

Losse coaching

Wil je je loopbaan in beweging zetten of een stok achter de deur? 

Algemene coaching of praktische hulp van 3 sessies om (vervolg) stappen te zetten in loopbaan of ontwikkeling.

Zonder dit traject had ik deze stap nooit durven zetten. Echt heel blij met het resultaat! 😄

Door de gesprekken met Lisa en de opdrachten die ik kreeg om met mijzelf aan de slag te gaan ben ik tot de kern gekomen van mijn ontwikkelingsproces. Ik wist niet meer hoe ik verder moest en welke stappen ik kon gaan zetten om met mijn loopbaan en ontwikkeling aan de slag te gaan. Nu ik beter weet welke kwaliteiten ik in huis heb en waar ik mij nog meer in mag uitdagen om verder te ontwikkelen, weet ik ook welke stappen ik wil en kan gaan zetten. Lisa neemt de tijd en geeft coaching die bij jou past en dat helpt je om verder te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik Lisa heb leren kennen en ik heb veel van haar geleerd.

Bepaal zelf de koers van je werkzame leven

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Na een mooi traject met Lisa heb ik enorme stappen (durven) zetten, zowel privé als werk. Ze is een fijne gesprekspartner, open en eerlijk. Kijkt verder dan alleen werk en biedt echt de ruimte om te groeien. Blij dat ik haar heb leren kennen en zou haar aan iedereen aanbevelen.

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

Dankzij Lisa heb ik stappen gemaakt waarvan ik niet eens wist dat ik ze wilde maken! Haar prettige manier van vragen stellen doet je nadenken en onverwachte antwoorden vinden in jezelf!

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Na ruim 25 jaar in het P&O vak –  waarvan 20 jaar bij een gemeente – heb ik in 2019 een grote omslag gemaakt in mijn loopbaan.

Ik heb er voor gekozen om als zelfstandig – en dus onafhankelijk – Loopbaancoach verder te gaan. 

Voor mij was dit de beste keuze die ik ooit had kunnen maken in mijn loopbaan!