JE WARE KEUZE

KORT LOOPBAAN TRAJECT - 5 sessies

Meest gunstig

Wil jij een nieuwe keuze maken in je loopbaan?

Een nieuwe stap zit al een tijdje in je hoofd. En toch komt het er niet van. De waan van de dag en je fijne collega’s maken dat je geen keuze maakt en blijft hangen. 

Het wordt tijd om eindelijk keuzes te maken!

Wanneer je de draad kwijt bent en steken laat vallen, is het hoog tijd dat je de knoop doorhakt.

-Tegeltjeswijsheid -

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Kort loopbaan traject

'Je Ware Keuze'

De keuzes die jij in het verleden hebt gemaakt, zijn uniek! Net als jij!

Dat is hoe je bent gekomen waar je bent.  

Maar die keuzes passen niet altijd meer bij wie je bent of wilt zijn. De omgeving waarin je zit is veranderd en jij bent mee veranderd. Bewust of onbewust. 

Steeds vaker merk je dat jij niet meer past bij die omgeving. Je zou graag nieuwe keuzes willen maken. Maar het komt er maar niet van!

In de tussentijd verstrijkt de tijd. Tot je pensioen zo door blijven gaan is geen optie meer…

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Door de gesprekken met Lisa en de opdrachten die ik kreeg om met mijzelf aan de slag te gaan ben ik tot de kern gekomen van mijn ontwikkelingsproces. Ik wist niet meer hoe ik verder moest en welke stappen ik kon gaan zetten om met mijn loopbaan en ontwikkeling aan de slag te gaan. Nu ik beter weet welke kwaliteiten ik in huis heb en waar ik mij nog meer in mag uitdagen om verder te ontwikkelen, weet ik ook welke stappen ik wil en kan gaan zetten. Lisa neemt de tijd en geeft coaching die bij jou past en dat helpt je om verder te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik Lisa heb leren kennen en ik heb veel van haar geleerd.

Een nieuwe keuze maken, hoezo?

Je neemt nooit even tijd om bij jezelf en je toekomst stil te staan.

Je werkt eigenlijk al te lang in dezelfde functie of omgeving.

Je baan voelt veilig, maar je zou best wel eens wat anders willen.

Je stelt al veel te lang uit.

Je speelt vaak met een bepaald idee, maar je durft het niet de wereld in te slingeren.

Je zou graag op een andere manier van betekenis zijn in je werkzame leven.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

- Albert Einstein -

Wat levert 't op?

Een plan om je doel te bereiken

Een kort loopbaan traject...

Wat mag je verwachten?

Je gaat op zoek naar de stip op jouw horizon. Stap voor stap begeleid ik je in jouw proces. Ik kijk daarbij steeds naar wat jij nodig hebt.

5 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Maar meestal loopt het uit. We spreken elkaar 'live' op locatie, afgewisseld met een fijne wandeling in de natuur. We kunnen elke 2 weken afspreken, maar ook elke maand. Net wat nodig is.

DISC- en Drijfveren Analyses

Je maakt beide analyses en krijgt daarvan uitgebreide rapportages. Tijdens de sessies bespreken we onder andere de uitkomsten van de talenten analyses.

Coaching

Ik coach je op je persoonlijke coachvraag. We formuleren samen je doelen. Ik help je naar jouw stip op de horizon en met het overwinnen van je beren op de weg.

Opdrachten

Voor, tijdens en na elke sessie ontvang je een of meer opdrachten waar je mee aan de slag gaat.

De sessies kunnen online, maar wat mij betreft liever op locatie

Een of twee wandelsessies (in Woerden) zijn optioneel

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Wat is jouw investering?

Je Ware Keuze

Kort loopbaan traject
1085 Inclusief btw
  • 5 sessies à 1,5 uur
  • DISC- en Drijveren Analyses
  • Eventueel 2 delen van 545 euro inclusief btw
Meest gunstig

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

Lisa kijkt heel goed naar hoe jíj bent en wat je nodig hebt, en biedt dan maatwerkbegeleiding. Ik zat vast na gebeurtenissen privé en een paar nare ervaringen op mijn werk. Ik was het vertrouwen kwijt in mezelf en in het soort organisaties waar ik voor werk. Door haar begeleiding durfde ik tijdens sollicitaties goed door te vragen op zaken die voor mij belangrijk zijn. Dat deed ik vanuit mijn kracht, omdat ik mezelf beter had leren kennen. Dat leidde tot een paar afwijzingen, maar uiteindelijk heb ik een werkgever gevonden waar alles paste. Ik ga nu weer met plezier naar mijn werk.

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt!

 – Johan Cruijff – 

Vol vertrouwen loopbaan keuzes maken

Vraag een klikgesprek aan

Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden.