JE WARE KEUZE

KORT LOOPBAAN TRAJECT

Wil jij een nieuwe keuze maken in je loopbaan?

Een nieuwe stap zit al een tijdje in je hoofd. En toch komt het er niet van. De waan van de dag en je fijne collega’s maken dat je niet in actie komt en blijft hangen. 

Het wordt tijd om eindelijk keuzes te maken!

Niet blij met waar je bent? Kom in beweging. Je bent geen boom...

-Jim Rohn -

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Kort loopbaan traject

'Je Ware Keuze'

De keuzes die jij in het verleden hebt gemaakt, zijn uniek! Net als jij!

Dat is hoe je bent gekomen waar je bent.  

Maar die keuzes passen niet altijd meer bij wie je bent of wilt zijn. De omgeving waarin je zit is veranderd en jij bent mee veranderd. Bewust of onbewust. 

Steeds vaker merk je dat jij niet meer past bij die omgeving. Je zou graag nieuwe keuzes willen maken. Maar het komt er maar niet van!

In de tussentijd verstrijkt de tijd. Tot je pensioen zo door blijven gaan is geen optie meer…

Een nieuwe keuze maken, hoezo?

Je neemt nooit even tijd om bij jezelf en je toekomst stil te staan.

Je werkt eigenlijk al te lang in dezelfde functie of omgeving.

Je baan voelt veilig, maar je zou best wel eens wat anders willen.

Je stelt al veel te lang uit.

Je speelt vaak met een bepaald idee, maar je durft het niet de wereld in te slingeren.

Je zou graag op een andere manier van betekenis zijn in je werkzame leven.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

- Albert Einstein -

Wat hebben anderen ervaren?

'Als een deur sluit, dan opent ergens anders een venster.'

Soms heb je alleen iemand nodig om je te helpen dat venster te vinden en daadwerkelijk te openen. Die iemand was/is Lisa voor mij. Zij heeft mij enorm geholpen in mijn bewustwording.

Renée Hoogerwerf
Coachee
Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.
Lisette Beijnes
Coachee
Het was een heel effectief traject, omdat mijn zoektocht is opgelost. Maar de weg naar het einde van die zoektocht was óók heel leuk, we hebben altijd veel gelachen tijdens onze gesprekken. Dat laatste neem ik als belangrijke overtuiging mee: het is ook léuk om na te denken over een volgende stap in je loopbaan
Linda
Coachee

Door de gesprekken met Lisa en de opdrachten die ik kreeg om met mijzelf aan de slag te gaan ben ik tot de kern gekomen van mijn ontwikkelingsproces. Ik wist niet meer hoe ik verder moest en welke stappen ik kon gaan zetten om met mijn loopbaan en ontwikkeling aan de slag te gaan. Nu ik beter weet welke kwaliteiten ik in huis heb en waar ik mij nog meer in mag uitdagen om verder te ontwikkelen, weet ik ook welke stappen ik wil en kan gaan zetten. Lisa neemt de tijd en geeft coaching die bij jou past en dat helpt je om verder te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik Lisa heb leren kennen en ik heb veel van haar geleerd.

Tamara Vonk

Wat levert 't op?

Een plan om je doel te bereiken

Een kort loopbaan traject...

Wat mag je verwachten?

‘Je Ware Keuze’ kan direct of later volgen op het korte ‘wie ben ik’-traject: ‘Je Ware Talent’. Maar kan ook als los traject worden gevolgd.

Je gaat op zoek naar de stip op jouw horizon. Stap voor stap begeleid ik je in jouw proces. Ik kijk daarbij steeds naar wat jij nodig hebt.

5 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Maar meestal loopt het uit. We spreken elkaar 'live' op locatie, afgewisseld met een fijne wandeling in de natuur. We kunnen elke 2 weken afspreken, maar ook elke maand. Net wat nodig is.

Coaching

Ik coach je op je persoonlijke coachvraag. We formuleren samen je doelen. Ik help je naar jouw stip op de horizon en met het overwinnen van je beren op de weg.

Opdrachten

Voor, tijdens en na elke sessie ontvang je een of meer opdrachten waar je mee aan de slag gaat.

Balans Kleurentest

Een van de opdrachten is de Balans Kleurentest, waarbij je inzicht krijgt in je talenten, behoeften en kwaliteiten. Je ontvangt je persoonlijke kleurenprofiel. De hoogst scorende kleuren gaan we verder verdiepen.

De sessies kunnen online, maar wat mij betreft liever op locatie

Een of twee wandelsessies (in Woerden) zijn optioneel

Een Talent Motivatie Analyse is optioneel

Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Lisa kijkt heel goed naar hoe jíj bent en wat je nodig hebt, en biedt dan maatwerkbegeleiding. Ik zat vast na gebeurtenissen privé en een paar nare ervaringen op mijn werk. Ik was het vertrouwen kwijt in mezelf en in het soort organisaties waar ik voor werk. Door haar begeleiding durfde ik tijdens sollicitaties goed door te vragen op zaken die voor mij belangrijk zijn. Dat deed ik vanuit mijn kracht, omdat ik mezelf beter had leren kennen. Dat leidde tot een paar afwijzingen, maar uiteindelijk heb ik een werkgever gevonden waar alles paste. Ik ga nu weer met plezier naar mijn werk.

C.K.

Wat is jouw investering?

Je Ware Keuze

Kort loopbaan traject
872 Exclusief BTW
  • 5 sessies
  • Balans Kleurentest
  • Of 2 delen van 445 euro ex btw
Kort

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.

Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt!

 – Johan Cruijff – 

Wil je vol vertrouwen loopbaan keuzes maken?

Vraag een klikgesprek aan

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

L.B.

Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden.

SvD

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering