Je Ware Loopbaan

Compleet loopbaan en ontwikkel traject - 8 sessies

Voel jij dat je vastloopt in je loopbaan?

Je werk is belangrijk voor je. Je zet je voor de volle 100% in.

Maar er knaagt iets. Je voelt geen voldoening meer. Je ontwikkeling lijkt stil te staan. Je twijfelt aan jezelf en de stappen die je in je loopbaan zou kunnen zetten.

Niet blij met waar je bent? Kom in beweging. Je bent geen boom...

- Jim Rohn -

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Een traject bij Lisa is veel meer dan een loopbaantraject. Ik weet weer wat mijn drijfveren zijn, waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Maar ook wat ik beter kan laten en waarin ik me kan ontwikkelen. Lisa is een echte professional. Ze stelde de juiste vragen, zorgde voor een fijne, vertrouwde sfeer waardoor ik me op mijn gemak voelde en open durfde te zijn. Lisa voelde goed aan wat ik nodig had om verder te kunnen en speelde daar op het juiste moment op in, zonder de regie over te nemen. Ik kijk weer met zelfvertrouwen en een brede blik naar de toekomst.

Zonder dit traject had ik deze stap nooit durven zetten. Echt heel blij met het resultaat! 😄

Compleet loopbaan en ontwikkel traject

'Je Ware Loopbaan'

Iedere loopbaan is uniek! Net als jij!

Jij hebt je eigen achtergrond, je eigen rugzakje. Je loopbaan is gevormd door wie jij bent, wat jij kan en waar jij voor hebt gekozen. Soms bewust, soms onbewust.

Toch twijfel je of je door wilt op dezelfde voet of dat je nieuwe keuzes zult maken. En dat is best een dingetje, want wat dan en hoe dan? Wat wil jij eigenlijk?

Je bent in ieder geval op de juiste plek terecht gekomen als jij aan de slag wilt met je loopbaan en met diegene die jouw loopbaan ontwerpt, jijzelf!

Aan de slag met je loopbaan, hoezo?

Je stelt al veel te lang uit.

Je wordt geleefd door de waan van de dag. Aan het einde van de dag denk je: Wat heb ik eigenlijk gedaan. Waar doe ik het voor. Wat is het nut.

Je ontwikkeling staat stil.

Je zoekt handvatten voor je persoonlijke en professionele groei.

Je neemt eigenlijk nooit even tijd om bij jezelf en je toekomst stil te staan.

Je baan voelt veilig, maar je zou best wel eens wat anders willen.

Als je leuke vacatures tegenkomt, slaat de twijfel toe. 

Twijfel maakt meer stuk, dan mislukking ooit zal doen.

- Omdenken -

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

Wat levert 't op?

Samen aan de slag met je loopbaan en ontwikkeling

Wie is Loopbaancoach WaarTalent

Een compleet loopbaan en ontwikkel traject...

Wat mag je verwachten?

Je gaat op zoek naar de stip op jouw horizon. Stap voor stap begeleid ik je in jouw proces. Ik kijk daarbij steeds naar wat jij nodig hebt.

8 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. we spreken af op een locatie of we kunnen een fijne wandeling maken in de natuur. Het is maar net wat we samen prettig vinden. We spreken elke 2 weken af. Het duurt dus gemiddeld 4 à 5 maanden.

DISC- en Drijfveren Analyses

Je maakt beide analyses en krijgt daarvan uitgebreide rapportages. Tijdens de sessies nemen we de uitkomsten van de talenten analyses mee.

Coaching

Ik coach je op je persoonlijke coachvraag. We formuleren samen je doelen. Ik help je naar jouw stip op de horizon en met het overwinnen van je beren op de weg.

Opdrachten

Voor, tijdens en na elke sessie ontvang je een of meer opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het uitwerken van je levensverhaal en/of loopbaanbiografie.

Rapportage

Alle bevindingen verwerk ik in een rapportage. Je krijgt daarmee een mooie weergave mee van wat we hebben ontdekt.

De sessies kunnen online, maar wat mij betreft liever op locatie.

Een of twee wandelsessies (in Woerden).

Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Vorige
Volgende

Wat is jouw investering?

Je Ware Loopbaan

Compleet loopbaan- en ontwikkel traject
1.815 Inclusief btw
  • 8 sessies à 1,5 uur
  • DISC- en Drijfveren Analyses
  • Persoonlijke rapportage
  • Eventueel 4 delen van 460 euro inclusief btw
Compleet

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

Lisa is een goede luisteraar en weet met haar kennis van het werkveld goede adviezen te geven. Ze zorgt voor een vertrouwelijke sfeer en past het programma aan op waar jouw vragen liggen. Een echte aanrader!

Lisa_waartalent

Loopbaanverloop

Lees verder hoe een fictieve loopbaan vaak verloopt...

If you can dream it. You can do it!

- Walt Disney -

Vol vertrouwen loopbaan keuzes maken

Vraag een klikgesprek aan

"Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden."
SvD
Coachee
"Vaak weet je wel waar je naar op zoek bent in werk. Onbewust, ergens van binnen. Maar dat bij jezelf te zien, en te benoemen, daar zit de moeilijkheid. Lisa hielp me daarmee. Op een gemoedelijke manier liet ze me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past. Daarin ligt haar kracht. Ze weet op ongedwongen wijze scherp te krijgen wat voor mij nog vaag was. Het maakt het makkelijker voor me om te sturen op mijn loopbaan, met meer werkgeluk tot gevolg. En dat gun ik iedereen."
Hugo
Coachee