Je Ware Loopbaan

Compleet loopbaan en ontwikkeltraject

Voel jij dat je vastloopt in je loopbaan?

Je werk is belangrijk voor je. Je zet je voor de volle 100% in.

Maar er knaagt iets. Je voelt geen voldoening meer. Je ontwikkeling lijkt stil te staan. Je twijfelt aan jezelf en de stappen die je in je loopbaan zou kunnen zetten.

Wanneer je de draad kwijt bent en steken laat vallen, is het hoog tijd dat je de knoop doorhakt.

- Tegeltjeswijsheid -

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Compleet loopbaan en ontwikkel traject

'Je Ware Loopbaan'

Iedere loopbaan is uniek! Net als jij!

Jij hebt je eigen achtergrond, je eigen rugzakje. Je loopbaan is gevormd door wie jij bent, wat jij kan en waar jij voor hebt gekozen. Soms bewust, soms onbewust.

Toch twijfel je of je door wilt op dezelfde voet of dat je nieuwe keuzes zult maken. En dat is best een dingetje, want wat dan en hoe dan? Wat wil jij eigenlijk?

Je bent in ieder geval op de juiste plek terecht gekomen als jij aan de slag wilt met je loopbaan en met diegene die jouw loopbaan ontwerpt, jijzelf!

Aan de slag met je loopbaan, hoezo?

Je stelt al veel te lang uit.

Je wordt geleefd door de waan van de dag. Aan het einde van de dag denk je: Wat heb ik eigenlijk gedaan. Waar doe ik het voor. Wat is het nut.

Je ontwikkeling staat stil.

Je zoekt handvatten voor je persoonlijke en professionele groei.

Je neemt eigenlijk nooit even tijd om bij jezelf en je toekomst stil te staan.

Je baan voelt veilig, maar je zou best wel eens wat anders willen.

Als je leuke vacatures tegenkomt, slaat de twijfel toe. 

Twijfel maakt meer stuk, dan mislukking ooit zal doen.

- Omdenken -

Wat hebben anderen ervaren?

Lisa heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen als professional maar vooral als persoon ben gegroeid. Met haar persoonlijke aanpak heeft zij mij geholpen vorm te geven aan de volgende stap in mijn loopbaan. Ik gun en raad iedereen aan in zichzelf te investeren.

Marija

Lisa heeft mij door haar persoonlijke, flexibele en krachtige manier van coachen, geholpen om de focus aan te brengen in mijn volgende loopbaanstap. Met goede vragen, mooie stiltes en een inspirerende omgeving leidde Lisa me naar de antwoorden in mijzelf.

Lisette Beijnes

Door de sessies weet ik wat bij mij past en heb ik meer zekerheid gekregen om een besluit te nemen. Eerst om weg te gaan bij mijn werkgever, vervolgens in de keuzes bij het solliciteren.

M.A.

Wat levert 't op?

Samen aan de slag met je loopbaan en ontwikkeling

Een compleet loopbaan en ontwikkel traject...

Wat mag je verwachten?

Je gaat op zoek naar de stip op jouw horizon. Stap voor stap begeleid ik je in jouw proces. Ik kijk daarbij steeds naar wat jij nodig hebt.

8 coach sessies

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Online (via Zoom) of live. We kunnen ook een fijne wandeling maken in de natuur. Het is maar net wat we samen prettig vinden. We spreken elke 2 weken af. Het duurt dus gemiddeld 4 à 5 maanden.

Coaching

Ik coach je op je persoonlijke coachvraag. We formuleren samen je doelen. Ik help je naar jouw stip op de horizon en met het overwinnen van je beren op de weg.

Opdrachten

Voor, tijdens en na elke sessie ontvang je een of meer opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het uitwerken van je (loopbaan) biografie.

Balans Kleurentest

Een van de opdrachten is de Balans Kleurentest, waarbij je inzicht krijgt in je talenten, behoeften en kwaliteiten. Je ontvangt je persoonlijke kleurenprofiel. De hoogst scorende kleuren gaan we verder verdiepen. Als jij dat wilt kun je in plaats van de Balans Kleurentest (met een toeslag) kiezen voor de DISC- en/of Drijfveren Analyses.

Rapportage

Alle bevindingen verwerk ik in een rapportage. Je krijgt daarmee een mooie weergave mee van wat we hebben ontdekt.

De sessies kunnen online, maar wat mij betreft liever op locatie

Een of twee wandelsessies (in Woerden) zijn optioneel

De DISC- en/of Drijfveren Analyses zijn optioneel

Henny Verhorst
Lees verder
Lisa heeft een fijne, persoonlijke benadering. Ze durft zich ook kwetsbaar op te stellen, waardoor jij je veilig voelt.
SvD
Lees verder
Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak.
L.B.
Lees verder
Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling.
Previous
Next

Wat is jouw investering?

Je Ware Loopbaan

Compleet loopbaan- en ontwikkel traject
1417 * Exclusief BTW
  • 8 sessies
  • Balans Kleurentest
  • Rapportage
  • Of 4 delen van 365 euro ex btw *
Compleet

Alternatieve mogelijkheden:

Je Ware Keuze kun je als  kort loopbaantraject inzetten. Ik begeleid je met het maken van keuzes en in actie komen in 5 sessies zonder rapportage. (872 euro ex btw *)

Wil je voornamelijk een ‘schop onder je kont’, óf verder doorpakken na een loopbaantraject, dan kies je voor ‘Je Ware Actie’. Ik coach je in 3 sessies van 1,5 uur naar de acties die je nodig hebt om verder te komen. (495 euro ex btw *)

Heb je vragen? Bel me gewoon even: 06-40469790

 * Per 1 januari 2023 verhoog ik mijn prijzen…

'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'

L.B.

Lisa is een goede luisteraar en weet met haar kennis van het werkveld goede adviezen te geven. Ze zorgt voor een vertrouwelijke sfeer en past het programma aan op waar jouw vragen liggen. Een echte aanrader!

J.H.

If you can dream it. You can do it!

- Walt Disney -

Wil je vol vertrouwen loopbaan keuzes maken?

Vraag een klikgesprek aan

Waargebeurd verhaal

Er was eens een HR adviseur bij een gemeente. Het leven was overzichtelijk en comfortabel. Toch miste er iets. Zij was niet echt gelukkig.

Op een dag sprak zij uit dat zij niet meer trots was op zichzelf en het werk dat zij deed. Zij schrok er zelf van en maakte een plan voor haar toekomst.

In gesprek met haar leidinggevende kwam dit ter sprake. Tot zij uiteindelijk afscheid namen en zij als zelfstandig loopbaancoach verder ging.

Sindsdien is zij trots op zichzelf en het werk dat zij doet. Zij is gelukkiger dan ooit.

"Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden."
SvD
Coachee
"Vaak weet je wel waar je naar op zoek bent in werk. Onbewust, ergens van binnen. Maar dat bij jezelf te zien, en te benoemen, daar zit de moeilijkheid. Lisa hielp me daarmee. Op een gemoedelijke manier liet ze me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past. Daarin ligt haar kracht. Ze weet op ongedwongen wijze scherp te krijgen wat voor mij nog vaag was. Het maakt het makkelijker voor me om te sturen op mijn loopbaan, met meer werkgeluk tot gevolg. En dat gun ik iedereen."
Hugo
Coachee

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering