De beslissing om een loopbaancoach in te schakelen zal je niet zo vaak in je leven nemen. Daarom is het goed om even stil te staan bij wannéér je dat doet. 

Ik merk namelijk dat een loopbaancoach vaak té laat wordt ingeschakeld.

In deze video vertel ik je er meer over.

Wil jij – los van je werkgever – mét hulp je gedachten ordenen en in actie komen? Ik ben onafhankelijk en luister naar jou!

Plan een gratis klikgesprek in als jij kennis wil maken en je verhaal met mij wil delen. Samen kunnen we dan kijken wat er bij jou nodig is om de volgende fase in jouw loopbaan betekenisvol in te zetten.

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda