We gaan weer richting het einde van het jaar, waarin we terugkijken en vooruitkijken. Als we jarig zijn kijken we ook terug en proosten we op een nieuw levensjaar. Een jubileum is ook zo’n moment om terug te kijken en nieuwe plannen te maken voor de tijd die komen gaat.

18 december ben ik jarig. 🎈

Over 10 dagen vier ik dat mijn bedrijf 5 jaar bestaat. 👊

Dat betekent dat het feest is en dat ik terug kijk en nieuwe plannen maak.

En toch is er dat randje, want…

Mijn zwager heeft een aantal jaar geleden de diagnose ALS gekregen. Plotseling is er die beperkte levensverwachting en steeds zichtbaardere achteruitgang. Veel mensen met de diagnose ALS halen die 5 jaar niet eens.

Zoals je wellicht weet is Stichting ALS Nederland het goede doel van 3FM Serious Request 2023.

Bij de ziekte ALS vallen je spieren één voor één uit, totdat je gevangen zit in je eigen lichaam, met de dood als gevolg. Daarom is geld voor onderzoek naar een medicijn voor ALS heel hard nodig. De tijd die iemand nog heeft met dierbaren is kostbaar. De juiste hulpmiddelen zorgen voor meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven van patiënten en hun naasten.

ALS het niet meer kan.

Wat dan?

 

Leren, werken, dromen

Steeds een stapje verder komen

 

We doen ons best

Proberen zelfs beter te zijn dan de rest

 

Alle ballen in de lucht

En naar bed met een diepe zucht

 

We maken ons druk de hele dag

Met een traan en met een lach

 

Je grens bewaken

En keuzes maken

 

Alles is ineens anders

ALS het niet meer kan

 

Vier het leven

Het is je gegund en gegeven

 

Beweeg en geniet

Nieuwsgierig en bezield

 

Want ALS het niet meer kan

Wat dan?

Ik doneer 5% van mijn omzet van december via Serious Request aan de Stichting ALS Nederland.

5%? Gewoon…

Omdat het kan!

Van 17 t/m 24 december 2023 kun je doneren. De 23e maak ik 5% van mijn december-omzet over aan Serious Request!

Doe je ook mee? Kom in actie en steun 3FM Serious Request!

Geen tijd te verliezen!

Hoi, ik ben Lisa...

Als Register Loopbaancoach help ik je vol vertrouwen loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer met energie aan het werk gaat en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda