Individuele loopbaancoaching

Jouw Onafhankelijke sparringpartner voor je loopbaan en ontwikkeling

Je bent een professional in jouw vakgebied. Je staat op een punt van je loopbaan waarin je twijfelt aan jezelf en de stappen die je zou kunnen zetten. Je verliest energie in je werk. Je merkt dat je veel klaagt.

Bij je werkgever voel je je te kwetsbaar om open over je loopbaanvragen te praten. Je bent op zoek naar een onafhankelijke coach die een periode met je meeloopt in je loopbaan.

Tijdens een sparsessie bespreken we waar jij tegenaan loopt. Is die klik er tussen ons, dan bepalen we hoe ik jou daarbij kan helpen.

Wat kun jij verwachten

voordelen

ONAFHANKELIJK

Ik ben er voor jou.

Er is geen lijntje met je werkgever, omdat jij dat niet wilt.

SPARRINGPARTNER

Ik luister naar je verhaal en denk met je mee.

Samen sta jij sterker!

COACH

Ik coach jou in het vinden van de antwoorden op jouw vragen in je loopbaan en ontwikkeling.

Loop jij hier tegenaan?

Je werkt al weer lang voor je werkgever of in je huidige functie.

Anderen weten je maar al te goed te vinden, dat streelt je, maar je komt niet toe aan je eigen werk. Laat staan aan je eigen ontwikkeling.

Je wordt geleefd door de waan van de dag. Je plant de dag wel in, maar aan het einde van de dag schuif je de meeste klussen weer door naar de volgende werkdag. Aan het einde van de dag denk je: Wat heb ik eigenlijk gedaan. Waar doe ik het voor. Wat is het nut.

Je zou zó graag die opleiding gaan oppakken, die je al een tijdje op het oog hebt. Maar je stelt je beslissing steeds weer uit. Is dit wel de juiste stap?

Ooit heb je voor dit pad in je loopbaan gekozen. Je vraagt je steeds vaker af of dit het nou is?

Je vraagt je af of je niet beter ander werk kunt gaan doen. Maar wat dan? Je stelt steeds uit, omdat je niet durft door te pakken.

Je voelt je binnen de organisatie te kwetsbaar om open over je loopbaan te praten. Straks verlies je ook nog je baan!

Het thuiswerken in Coronatijd valt je extra zwaar, waar is het fijne contact met je collega’s gebleven? Het online vergaderen vreet je energie helemaal op.

‘s Avonds voel je je leeg en hang je op de bank. Je slaapt onrustig en komt moe uit bed. Pfff… weer zo’n dag…

Krijg weer energie uit je werk, zodat werken weer leuk is!

In de video vertel ik over wat ik voor je kan betekenen.

Lees wat anderen hebben ervaren bij mij

Wat was voor mij de aanleiding om de stap naar een loopbaancoach te zetten?

Ik haalde weinig energie uit mijn werk. Ik vroeg mij meer en meer af of het type werk (papierwerk en veel praten) en de type omgeving (politiek-bestuurlijk) écht bij mij paste. Ik moest niet sóms uit mijn comfort-zone, maar zat de hele tijd in mijn stresszone. De lol ging er daarom wel af. Tegelijkertijd; het was mijn eerste inhoudelijke baan die heel mooi paste bij de studie die ik zo leuk vond. Moest ik dit niet eerst langer uitproberen? Misschien zou er wel een kantelpunt komen, dat ik de lol van het werk zou inzien, er luchtiger tegen aan zou kijken zoals mijn collega’s… Maar door Lisa’s traject heb ik dat moment niet meer afgewacht 🙂

Wat heeft het traject mij persoonlijk opgeleverd?

Tijdens ons traject heeft Lisa door testjes en gesprekken gezorgd dat ik mij de vraag ging stellen: moet ik dit werk doen, of mag ik dit werk doen? Dat was de kern van mijn zoektocht: het mezelf mogen gunnen om te denken aan andere banen. We zijn helemaal teruggegaan naar de vraag waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uit zou willen komen. Dat was een makkelijke! Door steeds weer terug te gaan naar die drive, werd het steeds gemakkelijker om te denken aan de verschillende opties die er waren in dat werkveld. Dat bleken er een hoop! Doordat ik nu wist welke type werk en welk type werkomgeving bij mij passen, kwam daar een steeds duidelijker beeld uit. Na een aantal maanden van reflectie, ben ik gaan solliciteren. En inmiddels heb ik mijn gedroomde baan!

Hoe kijk ik terug naar deze periode, wat neem ik mee?

Ik kijk heel goed terug op ons traject. Lisa heeft mij op kritisch maar vriendelijke wijze precies de vragen gesteld die ik mezelf niet durfde te stellen. Het was een heel effectief traject, omdat mijn zoektocht is opgelost. Maar de weg naar het einde van die zoektocht was óók heel leuk, we hebben altijd veel gelachen tijdens onze gesprekken. Dat laatste neem ik als belangrijke overtuiging mee: het is ook léuk om na te denken over een volgende stap in je loopbaan (en niet alleen maar ingewikkeld!) Verder ben ik heel blij met de fysieke herinneren aan ons traject; een moodboard, de voor mij zo belangrijke steen uit Costa Rica die nu een prominente plek krijgt op mijn bureau.. En natuurlijk een heel mooie eindrapportage waarin alles dat Lisa en ik bespraken, is gebundeld.

Coachee > een jaar na afronding van het traject

fgfgfhgfghfgh

Linda, Coachee

De coaching heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik mijn werk nog steeds interessant vind, was ik vooral op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. In de coaching gaf Lisa mij een mooie afwisseling tussen analyse en oefening, waarbij ze steeds een mooie manier wist te vinden om aan te sluiten bij mijn behoeftes. Zo werkte het voor mij bijvoorbeeld heel goed om te werken met beelden. Ik heb met haar hulp ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties. Ik raad het iedereen aan om op deze manier tijd in jezelf te investeren.

Linda, Coachee
'De coaching heb ik als heel prettig ervaren. Hoewel ik mijn werk nog steeds interessant vind, was ik vooral op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. In de coaching gaf Lisa mij een mooie afwisseling tussen analyse en oefening, waarbij ze steeds een mooie manier wist te vinden om aan te sluiten bij mijn behoeftes. Zo werkte het voor mij bijvoorbeeld heel goed om te werken met beelden. Ik heb met haar hulp ontdekt welke verkleuring ik in mijn werk wil doormaken en hoe ik op persoonlijk vlak beter om kan gaan met lastige situaties. Ik raad het iedereen aan om op deze manier tijd in jezelf te investeren.'
Linda
Coachee
'Gedurende mijn traject is veel gebeurd. Lisa keek waar mijn behoefte lag en ging daar flexibel mee om. Zij heeft mij aangezet tot nadenken door haar krachtige en objectieve vraagstelling. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik met dingen omga en hoe ik kijk naar mijn toekomstige loopbaan op korte en lange termijn. Ik ben in mijn kracht gezet met als direct resultaat een nieuwe baan. Ook de wandel coaching was een super waardevolle ervaring!'
L.B.
Coachee

WIE BEN IK?

Mijn naam is Lisa van den Berg. Ik ben sinds begin 2019 zelfstandig loopbaancoach. Ik zat ruim 25 jaar in het P&O vak en heb naast mijn functie volop ervaring opgedaan als interne loopbaancoach. De volgende stap in mijn loopbaan zat er al een tijdje aan te komen. Toch durfde ik het niet.

Lees HIER hoe ik uiteindelijk wel de stap heb gezet.

BEKIJK OP VIDEO

In de video vertel ik over wat ik voor je kan betekenen.

Er zijn verschillende mogelijkheden

Losse coachsessies

Je voelt aan alles dat er een spannende periode aankomt. Je hebt behoefte aan een sparringpartner.

Ik loop een periode met je mee. Je kunt met mij klankborden en sparren over waar je tegenaan loopt in je loopbaan.

Het geeft jou rust om te weten dat je iemand in vertrouwen kunt nemen. Je gaat keuzes maken en komt waar nodig in actie.

Loopbaantraject

Je voelt dat het werk niet meer bij je past. Je wilt onderzoeken welke stip op de horizon jou beter past.

Je (her)ontdekt jezelf.

We brengen je kwaliteiten, talenten en patronen in kaart.

Waar nodig ga je een stukje van jezelf verder ontwikkelen.

Je ontdekt wat bij je past, wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt gaan doen.

Je maakt een plan en komt vol zelfvertrouwen in actie.

Dit ervaar jij

Je focus is weer scherp.

Je ervaart rust, zelfvertrouwen en frisse energie voor het zetten van nieuwe stappen in je loopbaan en ontwikkeling.

Je voelt je trots!

CONCREET

LOSSE COACHSESSIES

Heb je een lastig gesprek met je leidinggevende? Wil je een loopbaan keuze maken? Wil je sparren over je CV of sollicitatiebrief. Wil je je goed voorbereiden op je sollicitatiegesprek? Heb je al een loopbaantraject bij mij of ergens anders gedaan en heb je een stok achter de deur nodig om in actie te blijven?

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt mij op de achtergrond.

Persoonlijk of online

Persoonlijk afspreken is prettig, maar hoeft niet altijd.

Frequentie

Elke maand of om de week contact is afhankelijk van jouw vraag.

Strippenkaart

Je krijgt een een strippenkaart van bijvoorbeeld 3, 5 of 8 uur coaching. Je neemt minimaal 3 uur af.

Jouw investering

Mijn uurtarief is 100 euro per uur exclusief btw. Hoe meer uren je afneemt, hoe gunstiger het is.

Aanvullende tests

De Balans Kleurentest of de Talent Motivatie Analyse zijn optioneel en breng ik apart in rekening.

Een wandel sessie is ook een optie

CONCREET

Loopbaantraject

Je gaat op zoek naar de stip op jouw horizon. Stap voor stap begeleid ik je in jouw proces. Ik kijk daarbij steeds naar wat jij nodig hebt.

Duur van het traject

Gedurende 4 à 5 maanden spreken we gemiddeld 8 keer af voor een sessie van 1,5 uur. Totaal 12 uur persoonlijke coaching.

Balans Kleurentest

De Balans Kleurentest is standaard onderdeel van het traject. Je ontvangt een persoonlijk kleurenprofiel.

Opdrachten

Tussen de sessies door krijg je opdrachten die je proces versterken en input leveren voor de sessies.

Bespreken en coachen

Tijdens een sessie bespreken we samen de opdrachten of coach ik je op een onderwerp.

Rapportage

Je ontvangt een uitgebreide persoonlijke rapportage van alles wat we samen hebben gedaan en ontdekt.

De sessies zijn soms online, maar meestal op locatie

Een of twee wandelsessies zijn optioneel

Een Talent Motivatie Analyse is optioneel

TIJD OM KEUZES TE MAKEN

ZIJ HEBBEN HET OOK GEDAAN

"Ik kijk zeer positief terug op mijn coachtraject. Lisa is een prettige coach, met een open houding. Ik kon en mocht altijd mezelf zijn en voelde mij op mijn gemak. Hierdoor heb ik alles bespreekbaar kunnen maken wat ik wilde. De flexibiliteit in de invulling van de sessies, zowel qua inhoud als in de vormgeving, spreken mij enorm aan en is op maat gemaakt. Van een (voor mijn gevoel) vage startvraag, sta ik nu sterker in mijn schoenen en weet ik waar ik naartoe wil. Ik ga met een positief en sterk gevoel een volgende stap maken in mijn loopbaan. Ik gun een ieder zo’n fijn en mooi traject en zou het daarom zeker aanraden."
SvD
Coachee
"Vaak weet je wel waar je naar op zoek bent in werk. Onbewust, ergens van binnen. Maar dat bij jezelf te zien, en te benoemen, daar zit de moeilijkheid. Lisa hielp me daarmee. Op een gemoedelijke manier liet ze me aan de hand van de juiste vragen en opdrachten in de spiegel kijken. Door haar antwoord te geven, gaf ik tegelijkertijd mezelf meer inzicht in wat bij me past. Daarin ligt haar kracht. Ze weet op ongedwongen wijze scherp te krijgen wat voor mij nog vaag was. Het maakt het makkelijker voor me om te sturen op mijn loopbaan, met meer werkgeluk tot gevolg. En dat gun ik iedereen."
Hugo
Coachee

Extra voordeel

Je ontvangt deze mooie bewaarwaaier met 30 loopbaantips GRATIS (t.w.v. 15 euro) als je na de sparsessie met mij verder gaat.

Zolang de voorraad strekt.

Loopbaanwaaier_waartalent

Een beetje druk mág…

Niemand wil pushen. Maar sommige klanten willen gewoon altijd een extraatje… of een voordeeltje. Uit een soort principe. Speciaal voor die groep kun je iets extra’s bieden.
Een mooie bonus, gratis erbij.
Of een extra lage prijs, nog maar drie dagen geldig.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

€ 1

De meest gestelde vragen

Nu tijdens Corona-maatregelen is het  mogelijk online af te spreken via Zoom. Liever spreek ik persoonlijk af. We huren een coachruimte of we spreken af op een openbare plek. De locatie spreken we steeds samen af. Ik weet wel wat leuke plekken in de omgeving van Woerden.

Bij een loopbaantraject ga ik uit van een gemiddelde  tijdsinvestering voor het maken van de opdrachten van ongeveer 1,5 uur tussen de verschillende sessies door.

Hoe beter en consequenter je de opdrachten doet, hoe meer je uit je traject haalt!

Bij een loopbaantraject kun je bijvoorbeeld in 4 opeenvolgende maanden een gelijk deel betalen.

Bij losse sessies betaal je per cluster van uren. Bijvoorbeeld 3, 5 of 8 uur. Daarbij geldt dat het gunstiger uitpakt, als je meer uur in één strippenkaart koopt.

De Balans Kleurentest zit bij een loopbaantraject inbegrepen. Kies je voor losse sessies dan kost het doen van de Balans Kleurentest 47 euro exclusief btw.

De Talent Motivatie Analyse kost 195 euro exclusief btw. Hierbij neem jij minimaal 3 losse sessies af, om de uitkomsten van de test te bespreken.

Bel mij: 06-40469790 of stuur mij een mail: info@waartalent.nl

Aan de slag met je loopbaanontwikkeling!

SPARSESSIE

Hebben wij die klik? Ik help je graag verder!

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering