Mijn wens voor jou vertel ik je in deze videoboodschap!

Hieronder uitgeschreven in tekst voor als je liever leest:

Geen blogberichtje dit keer, maar speciaal voor de feestdagen een videoboodschap voor jou. Een persoonlijk berichtje om een bijzonder jaar af te sluiten. Een jaar waarin veel veranderd is. Maar op een andere manier dan jij en ik aan het begin van het jaar hadden kunnen voorzien. Dit jaar laat ik graag achter mij.

Mijn plan voor het nieuwe jaar is om te werken aan mijn zichtbaarheid. Ik kom daarmee uit mijn comfortzone, waardoor ik ga leren. En dat is wat ik wil! Zoals je ziet ben ik alvast begonnen!

Wat is jouw plan voor het nieuwe jaar? Heb je daar al over nagedacht?

Ik ben Lisa van den Berg van WaarTalent Loopbaancoaching. Ik vind het super tof om een stukje met anderen mee te lopen in hun loopbaanontwikkeling.

Zit jij al lang op je plek of zijn er dingen gebeurd het afgelopen jaar waardoor jij niet meer lekker in je werkvel zit? Vind jij het spannend om keuzes te maken in je loopbaan? Vraag jij je af wat je nog meer zou kunnen?

Dan wens ik jou toe dat 2021 een jaar voor je wordt waarin je het lef hebt om met je loopbaan aan de slag te gaan. Zodat jij aan het einde van het jaar kunt zeggen:

JA, ik ben trots op waar ik sta!

JA, ik ben trots op wat ik heb bereikt!

Om jou op weg te helpen heb ik een Ebook geschreven die je gratis op mijn website of onderaan dit videobericht kunt downloaden.

Dan kun je je tijdens de feestdagen vast voorbereiden op een goede start van een fantastisch jaar!

Fijne dagen!