Heb je het een beetje gevolgd? Hij is weer terug. Mijn vader.

Hij heeft totaal 470 kilometer gelopen. Een rondje rond de Zuiderzee. 14 dagen, gemiddeld meer dan 30 km per dag. Volgende maand wordt hij 89 jaar en gaat hij meedoen met de Nijmeegse Vierdaagse. 4 dagen 30 kilometer. Appeltje eitje! 😉

Voor iedereen die heeft gedoneerd aan Stichting ALS. Dank je wel! 🧡

De actie loopt door tot na de Nijmeegse Vierdaagse. Hij heeft inmiddels met zijn wandeling ruim 4.200 Euro opgehaald. Alles voor het goede doel.

Ongelofelijk toch?

Zo’n prestatie kun je alleen maar leveren als je voldoende aandacht hebt  voor zelfzorg. En dat is een mooi bruggetje naar wat ik vandaag met je wil delen.

Een tijdje geleden ben ik door de initiatiefneemster van het Evenement ‘Van Stress naar Zelfzorg’, gevraagd om een onderdeel ‘beweging’ te verzorgen. Persoonlijk, maar ook als Loopbaancoach vind ik dit een heel mooi onderwerp. Dus heb ik ‘ja’ gezegd.

In mijn loopbaanpraktijk kom ik vaak tegen dat mensen last hebben van stress. Voordat je dan in staat bent om een definitieve nieuwe loopbaankeuze te maken, is het van belang om tot rust te komen. Terug te keren naar de basis. Weer de emoties te gaan voelen met je lijf, waardoor je hoofd tot rust komt.

Daarnaast is beweging een belangrijk onderdeel in Zelfzorg. Mijn vader zegt dan ook dat hij zijn hoofd ‘leeg’ loopt door het wandelen. Vandaar dat beweging ook past in het thema van dit evenement.

Als je me wat langer volgt, dan weet je inmiddels ook wel dat ik in mijn privétijd Zumba®-instructeur ben. Zumba is een dans work-out op Latijn Amerikaanse muziek. Een enorme uitlaatklep voor alle deelnemers, inclusief mijzelf!

Het is een uurtje plezier, sport, muziek, focus en vergeten van alle zorgen die je hebt. Heerlijk! Al zeg ik het zelf…

En nu mag ik mijn passie delen op zaterdag 17 juni tijdens dit evenement in Montfoort. Georganiseerd door Ada Sluijs van Attent Massage (zelf deelnemer van mijn Zumba-lessen 😉) Tijdens het evenement zijn er diverse workshops en inspirerende verhalen over hoe je van stress naar zelfzorg gaat.

Dus heb je last van stress en wil je inzicht in wat jou kan helpen hoe je er mee om kunt gaan, je bent van harte welkom. Via de link kun je je aanmelden (tot 31 mei voor het vroege vogel tarief).

Zie ik je daar?

😄

Liever met mij in het kader van je loopbaanvraag persoonlijk kennismaken in een klikgesprek?

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda