Van 17 tot en met 22 september 2023 is het De Week van de Loopbaan.

De Week van de Loopbaan is een jaarlijks terugkerende nationale week die dit jaar in het teken staat van #ontwikkelen.

Het is een initiatief van de beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals NOLOC. Waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om een GRATIS ontwikkelgesprek aan te vragen bij een Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach.

Met uiteraard als doel zoveel mogelijk werknemers bewust te maken van het belang om in beweging te blijven als het gaat om hun loopbaan en hierin zelf de regie te nemen.

Een ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou als werknemer in staat om met een deskundige en ervaren coach je potentieel te bespreken en interne mobiliteit te verkennen.

Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. Een ontwikkelgesprek met een professionele Loopbaancoach kan je helpen om werkstress te voorkomen en je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.

Samen met je coach reflecteer je op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Zo krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière.

Natuurlijk doe ik als Register Loopbaanprofessional mee met deze week! Én ik bied meer dan alleen een GRATIS ontwikkelgesprek!

Jij ontvangt de mogelijkheid om een GRATIS ontwikkelgesprek aan te vragen, mét GRATIS Balans Kleurentest én werkboek!  Je hoeft daarbij niet te wachten tot september. Je kunt nú al aan de slag!

Met je persoonlijke kleurenprofiel krijg je snel zichtbaar welke van de 9 kleuren voor óf tegen jou werken. Waar zit je kracht en waar heb jij behoefte aan?

Je krijgt kleurrijke input voor zelfreflectie ter voorbereiding op het ontwikkelgesprek. Praktisch en effectief als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling.

Ik help je in het ontwikkelgesprek graag verder bij het reflecteren op je loopbaanervaringen, uitdagingen, behoeften, successen en leermomenten.

Met de Balans Kleurentest als input kun je alles uit je ontwikkelgesprek halen!

Kijk hier voor meer informatie en ontvang de code om de Balans Kleurentest met werkboek én ontwikkelgesprek GRATIS aan te vragen.

Wil je verdere mogelijkheden van begeleiding onderzoeken?

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda