Tijdens haar traject is het niet eens echt als mogelijke optie naar boven gekomen. Ze had heel veel ideeën voor een andere toekomst. Toch moest ze in die periode eerst loskomen van een werkgever waar het niet goed ging met haar.

De eerste stap die ze te zetten had was dan ook heel belangrijk. Ze moest rust krijgen in haar lijf, weer vertrouwen voelen in zichzelf. Een nieuwe werkomgeving was nodig. En die vond zij nog tijdens het traject!

Er was opluchting en blijdschap. Maar was deze nieuwe werkomgeving dan waar zij heel enthousiast van werd? Nee. Het was niet haar droombaan, maar een tussenstap.

Een tussenstap die haar de nodige rust bracht. Er ontstond ruimte in haar hoofd en ze voelde zich langzaam weer zekerder worden van zichzelf.

Deze stap bracht haar echter nog veel meer. Ze stopte met roken en ging het geld dat zij daardoor bespaarde opzij zetten. In haar vrije tijd pakte zij – met dat ‘rook’ geld – haar oude hobby weer op. Sieraden maken. En dat werd haar nieuwe ‘verslaving’. 😉

Samen met haar man – inmiddels ook enthousiast geworden – ontstaat het idee van een eigen bedrijf in armbandjes. Grootse plannen hebben ze.

Davine Beads (‘goddelijke kralen’) is geboren. Een mooie sjieke samenvoeging van hun namen. Ze doen het tenslotte samen.

Ze willen een lijn gaan maken met armbandjes om herinneringen letterlijk bij je te kunnen dragen. ‘Embrace your memories’. Hoe mooi is dat! 🧡

Ze pakken het steeds serieuzer aan. Professionele foto’s worden gemaakt. Er volgt een uitnodiging voor een kijkdag om de collectie te presenteren. Uiteraard ga ik daar langs en verbaas ik mij over de kwaliteit die ze leveren. Daar kies ik een armbandje uit met een roosje. Het roosje heeft voor mij een speciale betekenis.

Tijdens Koningsdag 2023 zijn ze samen met hun kraam te vinden op de braderie in Kamerik. Tegelijkertijd is dat het startmoment dat hun webshop online gaat! 

Inmiddels heeft zij een andere baan gevonden. Zelf heeft ze het initiatief genomen om binnen haar netwerk na te vragen waar ‘out of the box’ mogelijkheden zijn voor haar. Ze gaat starten in een bij haar toekomst passende functie. Waar zij zichzelf verder kan ontwikkelen, aansluitend op haar sieraden business.

Voorlopig zal ze (nog) niet van haar sieraden kunnen leven. Maar ik ben zó benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Ik vind het mooi om te zien hoe zij gegroeid is in haar ontwikkeling van binnenkomen in een traject bij mij, naar hoe het er een jaar later voor haar uitziet. Een jaar waarin veel is gebeurd!

En het allerleukste om te zien is hoe enthousiast zij nu in het leven staat!

 

Ben jij ook zo benieuwd waar jij nog meer toe in staat bent? Blijf vooral niet hangen in een werksituatie waar je niet gelukkig bent! Zet die eerste stap. Ga in gesprek!

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda