Gisteravond schoot ik in een lachstuip bij de dansles. Heerlijk bevrijdend was dat. Tranen over mijn wangen. Heel gênant.

Ook bij de Zumba-les afgelopen weekend kreeg een leerling de slappe lach. En wat een lol had de hele groep vervolgens. Lachen werkt aanstekelijk en is heerlijk!

Lachen is de beste manier om stress te lijf te gaan. Met lachen maak je plezier. Het lucht op. Het geeft je ruimte en nieuwe energie.

In je werk is dat niet anders.

Werk wordt vaak heel serieus genomen. Alsof je leven er vanaf hangt.

We zijn zo serieus met zijn allen de laatste tijd. Alles moet perfect. En als dat niet zo is dan hebben we collectief commentaar op elkaar. Tegenwoordig veel online. Wat letten we toch op elkaar… Nooit doen we het goed genoeg.

Tuurlijk is je inkomen belangrijk. Je wilt je werk ook goed doen. Snap ik allemaal.

Maar mag het een tandje relaxter? We maken fouten. Nou, én? Daar leren we van!

Dus, lach jij nog wel eens in je werk of om jezelf?

Nee? Misschien is het dan tijd voor een nieuwe werkomgeving. Of misschien heb je werk te doen in je persoonlijke ontwikkeling. Mag je bijvoorbeeld iets relaxter in je werk komen te staan?

Je weet me te vinden.

Vanaf nu heten mijn blogs geen blogs meer. Maar Loopbaankrabbels. Met mijn wekelijkse loopbaankrabbels probeer ik je te inspireren in je loopbaan.

Wil jij ze rechtstreeks ontvangen, schrijf je dan in. Wil jij niet meer geïnspireerd worden in je loopbaan dan kun je je altijd weer uitschrijven.

Ontvang loopbaankrabbels

Inspiratie en informatie voor je loopbaan

Hoi, ik ben Lisa...

Als Talent & Loopbaancoach help ik je vol vertrouwen loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer met energie aan het werk gaat en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda