Sinds eind augustus heb ik een nieuw element toegevoegd aan mijn werkpallet. Naast mijn werk als Loopbaancoach ben ik voor 2 dagen in de week gestart als ‘Match Maker’ bij Hart voor Woerden.

Hart voor Woerden is een organisatie die vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Woerden faciliteert. Mensen die aan de slag willen als vrijwilliger óf organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers, kunnen gebruik maken van het vraag en aanbod platform van Hart voor Woerden. Mijn rol is om te verbinden daar waar het vinden of zoeken niet vanzelfsprekend is. Een nieuwe rol in een fijn klein team. Een rol die bij mij past! 😍

Vanaf mijn start ben ik in een warm bad terechtgekomen. Hoe fijn is dat!

En dat is precies waar ik al een tijdje naar op zoek was, een klein groepje fijne collega’s en werk dat ik kan combineren met mijn Loopbaancoaching.

Als Loopbaancoach spreek ik vaak met mensen die ‘ander’ werk zoeken en/of ‘iets anders’ zoeken in werk. Het huidige werk voldoet niet (meer) aan de eigen normen en waarden of het werk is om één of andere reden gestopt.

Normaal gesproken gaat het in loopbaan coaching grofweg om het vinden van betaald werk waaruit voldoening gehaald wordt.

Je krijgt voldoening door iets te doen wat je goed kunt (een talent) en/of door iets te doen waarvan je blij en enthousiast wordt en/of omdat het je betekenis geeft. De vele facetten van hoe werk je leven kan verrijken komen tijdens loopbaan coaching aan de orde. En die zoektocht is voor iedereen weer anders.

Iets wat minder belicht is, is dat ook andere activiteiten naast betaald werk kunnen zorgen voor een extra energie impuls. Activiteiten waar je vaak ongemerkt veel van leert. Wat daarmee een impuls is voor je ontwikkeling en zelfvertrouwen! Vaak is dat zelfs de eerste stap om je loopbaan op te frissen!

Denk maar eens aan jouw inzet bij de vereniging van je kinderen.

Of aan je eigen hobby lekker de ruimte geven. Niet voor niets wordt er vaak geopperd om van je hobby je werk te maken.

En denk dus ook eens aan het vele vrijwilligerswerk dat er beschikbaar is. Iets vrijwillig doen voor een ander kan je persoonlijk zoveel opleveren. Je maakt de wereld een stukje mooier op jou eigen manier.

Voor jezelf, maar ook voor de ander. Het geven van betekenis aan een bepaald doel of aan andere mensen is iets wat dan ook vaak een drijfveer vormt.

En daar mag ik de komende tijd – naast mijn loopbaan coaching – een bijdrage aan leveren. 💖

Neem vooral een kijkje op de website van Hart voor Woerden en doe ideeën op voor eventuele vrijwillige inzet en groei van jouw talenten. https://www.hartvoorwoerden.nl/

Of kies ervoor om samen naar je volgende (betaalde) loopbaanstap te kijken. Maak dan kennis in een (gratis) klikgesprek.

Hoi, ik ben Lisa...

Als Loopbaancoach (RL) help ik je vol vertrouwen loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer met energie aan het werk gaat en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda