Het afgelopen half jaar heb ik een hele leuke klus aangepakt voor 2 dagen in de week. Ik mocht de nieuwe rol van ‘MatchMaker vrijwilligers’ vormgeven bij Hart voor Woerden. Fantastisch om te doen in een leuke kleine club mensen.

De andere 3 dagen in de week bleef ik mijn activiteiten als Loopbaancoach uitoefenen.

Een 5 daagse werkweek. Geen probleem toch?  🤔

En toch liep ik aan tegen mijn eigen grenzen. Want mijn avonden bestaan voor een groot deel ook nog eens uit het uitoefenen van mijn passie. Als vrijwilligster assisteer ik 3 avonden in de week bij stijldanslessen. En daarnaast geef ik ook 2 keer per week Zumba©-les. Tijd voor herstel was moeilijk te vinden.

De afgelopen twee weken heb ik vakantie gehad. Waarbij ik ziek ben gestart. Fysiek gaf mijn lijf mij aan dat het misschien allemaal wel een beetje veel is geweest…

En ja, je lijf heeft nou eenmaal altijd gelijk. Dus daar moet je naar luisteren. 

Natuurlijk voelde ik het al eerder aankomen, maar nu was het ineens heel duidelijk. Gelukkig heb ik de keuze die hoort bij zelfzorg al gemaakt. De klus bij Hart voor Woerden ga ik niet blijven doen. Met pijn in mijn hart ga ik die over een paar maanden loslaten.

De vacature voor deze mooie functie (24 uur per week in dienstverband) staat nu dan ook open. (Je kunt nog tot 5 maart solliciteren. Als je geïnteresseerd bent? De vacature vind je hier)

Voor mij geeft dit rust. Ik ga mij binnenkort weer met volle focus storten op mijn rol van Loopbaancoach. Daar zit mijn basis en daar zit mijn ambitie.

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Herken jij iets in mijn verhaal?

Voel jij op dit moment aan alles in je lijf (het schreeuwt! Alleen jij moet wel luisteren…🙉) dat jij een keuze in je loopbaan moet maken? Vanuit zelfzorg? Luister jij dan naar je lijf of naar je hoofd?

Ik help je graag in een persoonlijk traject! Vraag een klikgesprek aan en ik vertel je op welke manier ik je kan helpen.

Ondertussen ben ik ook met iets nieuws bezig. Op woensdag 15 mei ga ik een workshop van een ochtend organiseren voor een groep van ongeveer 20 personen.

De Workshop heb ik LoopbaanMoves gedoopt en is dé warming-up voor loopbaan verandering. Je gaat tijdens deze workshop letterlijk in beweging komen!

Ben je geïnteresseerd, je kunt tot 15 maart in de pre-sale een plekje reserveren voor maar 25 euro. Daarna gaat de prijs omhoog, tot uiteindelijk 37 euro. 

Binnenkort volgt meer informatie. Aanmelden kan hier.

Even voorstellen...

Ik ben Lisa van den Berg. Eigenaar van WaarTalent Loopbaancoaching en Register Loopbaancoach (NOLOC).

Ik help je passende loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer ZIN hebt in je werk!

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda