Als ondernemer is het belangrijk om mijn teksten scherp neer te zetten. Door wat ik schrijf gaan mensen zich herkennen en dan weten ze dat ik hen kan helpen en waarmee.

Regelmatig ‘stoei’ ik dan ook met mijn teksten. 😄

Voor op mijn website bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook in mijn loopbaankrabbels.

De gedachte achter het maken van een nieuwe tekst is dat ik scherper wil maken waar mensen tegenaan lopen in hun loopbaan. Ik wil me dus niet meer per sé alleen richten op mensen met introverte karakter eigenschappen, zoals ik tot nu toe deed.

Ik hoop wel dat diegene waar ik mij op richt, zich herkent in mijn persoonlijke verhaal, waarin het hebben van deze introverte eigenschappen uiteraard wel een rol spelen. 😉

Nu heb ik voor mijn homepage een nieuwe tekst gemaakt en ook alvast neergezet. Komt ie:

>>> 

ZIN hebben in je werk!

Hoe fijn is dat?

Je werkt al langer op dezelfde plek. Je merkt dat je klaagt en dat je eigenlijk geen zin meer hebt om aan je werkdag te beginnen.

In de loop van de tijd zijn er dingen om je heen veranderd. Je werk past niet meer zo goed bij je en dat schuurt. Je ziet de zin er niet meer zo van.

Toch vind je het lastig om er iets aan te doen.

Je weet eigenlijk niet zo goed wat er nog meer bij je past qua werk. En je wilt geen spijt krijgen van een verkeerde keuze.

Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Dus doe je maar niets…

💡 Als jij geen zin meer hebt in je werk, dan zal jij in beweging moeten komen. En soms heb je daar hulp van een Loopbaancoach bij nodig.

Zodat jij straks wel weer zin hebt in je werk!

>>> 

Hoe was dat? Herken jij jezelf hierin?

Ja?

Mijn vraag aan jou is of jij mij wilt helpen. Zou je mij willen laten weten of en op welke manier deze tekst herkenbaar is voor jou?

Dat doe je simpelweg door met ‘ja’ te reageren op deze post. Je mag me ook mailen op info@waartalent.nl.

Laat je dan met een 2e ‘ja’, ook even weten of ik jou dan nog wat vervolg vragen mag stellen? Ik neem dan contact met je op.

Omdat ik je input enorm waardeer, krijgen de eerste 5 die reageren met een 2e ja een coach sessie van mij kado! Zo helpen we elkaar!

Alvast dank voor je moeite! 🙏

Even voorstellen...

Ik ben Lisa van den Berg. Eigenaar van WaarTalent Loopbaancoaching en Register Loopbaancoach (NOLOC).

Ik help je passende loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer ZIN hebt in je werk!

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda