‘Lisa is een fijne coach. Ze kan goed luisteren en heeft oog voor de persoon met wie zij in contact staat. Ze ziet jou en geeft ruimte om zelf aan de slag te kunnen met je loopbaan vraag, met daarbij ook een stukje persoonlijke ontwikkeling. Werk en privé staan nooit helemaal los van elkaar.

Er is veel ruimte om samen te sparren en te ontdekken waar jouw groeimogelijkheden zijn. De handvatten die zij jou aanreikt met de daarbij behorende opdrachten zijn hierbij een goede aanvulling om nog meer verdieping te krijgen in jouw proces.’

Ze kwam bij mij om te onderzoeken wat zij nodig heeft om een nieuwe stap in haar loopbaan in goede banen te leiden. Ze wilde weer passie voelen voor werk dat bij haar (en haar thuissituatie) past.

Haar situatie was zodanig dat er eigenlijk geen mogelijkheid voor haar was om een compleet traject te volgen. Maar tegelijkertijd was het zó belangrijk voor haar, dat maatwerkafspraken uitkomst hebben geboden.

Doordat zij de stap heeft gezet om toch met mij in gesprek te gaan, gaat ze nu vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Zij weet welke kwaliteiten zij in huis heeft, waar zij zichzelf verder in mag uitdagen én welke stappen zij kan zetten naar een werktoekomst die bij haar past. Haar plan is helder. En dat geeft rust en vertrouwen.

En het is alsof het universum haar een handje wil helpen. Haar wens voor het volgen van een opleiding wordt met 1000 euro gefinancierd door het STAP budget dat voor dit doel door de overheid is vrijgegeven.

Fantastisch! 🎈👊

Het begeleiden van dit soort trajecten daar word ik zó blij van. Dat is precies waarom ik dit werk doe. Zien dat mijn coachees met zichzelf aan de slag gaan en resultaten gaan halen. Tijdens het traject al, maar vaak ook lang daarna nog! Ik vind het geweldig en krijg daar veel energie van.

Maar hoe zit dat eigenlijk met jou?

🙄 Krijg jij nog energie uit je werk?

🙄 Doe jij nog werk dat je fijn vindt of waar je achter staat?

Als je dit leest, denk je dan: ‘ik wil het wel, maar…’ 

  • Dit werkt niet voor mij… (écht wel!)
  • Ik kan niks anders… (misschien kun je het wel leren?)
  • Ik durf het niet… (je bent moediger dan je denkt!)

Weet je, de enige stap die jij hoeft te zetten is contact met mij opnemen. We plannen een klikgesprek in, waarin we in gesprek gaan over jouw vragen en mijn mogelijkheden om jou te helpen.

👉 Want ook JIJ kunt uiteindelijk werk doen wat je fijn vindt, zelfs als je nu nog niet weet wat dat dan is.

👉 Ook JIJ kunt vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zelfs als je buikpijn krijgt bij alleen al de gedachte.

‘Lisa neemt ruim de tijd tijdens de coaching afspraken, maar ook tussendoor kan je haar via mail of whatsapp bereiken en neemt zij wanneer dit uitkomt contact met jou op om je verder te kunnen helpen. Lisa weet waar zij mee bezig is en verstaat haar vak.’

Neem contact op, dan plannen we een klikgesprek.

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda