Hij is vertrokken. Afgelopen weekend was het zover. De start van zijn 450 kilometer lange wandeltocht rond de Zuiderzee.

Mijn vader – 88 jaar – wandelt gedurende twee weken elke dag gemiddeld 30 kilometer. Dat doet hij om geld in te zamelen voor Stichting ALS.

Hij zegt: ‘Want waarom zou ik achter de geraniums gaan zitten, als ik iets kan doen.’

Kijk hier het filmpje dat RTV Utrecht van hem heeft opgenomen.

ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij je spieren één voor één uitvallen. In Nederland zijn zo’n 1500 mensen met ALS. Mijn zwager is er één van.

Mijn vader is al jaren een fervent wandelaar. Heeft zich heel goed voorbereid. De route heeft hij minutieus doorleefd. Hij heeft getraind. Hij is er fysiek én mentaal toe in staat.

Hij gelooft erin!

Hij heeft zichzelf tot doel gesteld 3000 euro op te halen met zijn wandeling. Elke euro telt. Want er is geen tijd te verliezen! Doneren kan hier.

Als jij bereid bent de prijs te betalen, dan komen je dromen uit. Jij bereikt je doel.

Is dat dan gemakkelijk? Misschien wel, maar misschien ook niet.

Ruim 30 kilometer per dag lopen is niet makkelijk. Tenzij je daarvoor getraind bent. En in jezelf gelooft. Ook al ben je 88 jaar.

Zie jezelf in de eindfase waarin je je doel hebt behaald. Voel hoe het voelt om daar te zijn. Weet dat je dat doel ook gaat bereiken als je maar in beweging komt.

‘Niets gebeurt totdat het beweegt.’ Stelde Albert Einstein.

Zonder actie geen resultaat!

Zorg dat je dagelijkse en wekelijkse routines bijdragen aan je doel.

Dat geldt voor zowel je gezondheid als je loopbaan als je persoonlijke geluk.

Wanneer begin jij met het bereiken van jouw (loopbaan) doel? Er is namelijk geen tijd te verliezen…

Werk is een groot deel van je leven en bepaalt mede jouw geluk. Wil jij vol vertrouwen nieuwe loopbaankeuzes maken en heb jij daar hulp bij nodig? Neem dan contact op.

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda