We zijn halverwege het jaar. De zomer is begonnen en voor de meesten komt de vakantie eraan.

Dit is de tijd van afronding en evaluatie van de voorbije periode. Teamborrels, BBQ’s, etentjes (ik heb er zelf deze week wel 4… 😉) teamactiviteiten, afsluiting van het schooljaar van je kinderen met toetsweken en diploma uitreiking (mijn dochter ook). Alles kan weer, dus drukte als vanouds!

Weet je nog dat dit jaar is gestart in een Lockdown(…).

Het jaar is nog niet om, maar wel flink op weg. We kijken terug naar wat de eerste helft heeft gebracht en vooruit naar wat de tweede helft ons gaat brengen.

De vakantieperiode is daarbij een moment van rust en bezinning. We geven alles een plekje, wat ging goed en wat minder…

Tegelijkertijd gaan we het avontuur aan (misschien eíndelijk wel weer naar het buitenland) en op zoek naar nieuwe inspiratie. Inspiratie om weer volle kracht vooruit te gaan.

Als ik terugkijk heb ik veel neergezet het afgelopen half jaar. Waarbij loslaten soms ook nodig is. Als ik vooruit kijk, dan doe ik dat vol vertrouwen voortbordurend op wat er is.

Een greep uit de belangrijkste veranderingen:

👉 Mijn doelgroep heb ik begin van het jaar helder gekregen. Daarvoor heb ik een nieuw e-book geschreven: ‘De Talentvolle introvert’. Het e-book is inmiddels 44 keer gedownload. Zo fijn om te zien dat mensen zich erin herkennen!

👉 Ik heb gewerkt aan een strategie binnen mijn bedrijf, waarmee de stappen elkaar logisch opvolgen.

👉 Mijn blogs verschijnen nu elke week en ik heb zelfs een periode vlogs gemaakt. De laatste zijn erg bewerkelijk en heb ik even laten rusten om die reden.

👉 Vrijdag 1 juli geef ik een Webinar, waarvoor de inschrijfperiode nog loopt. Wat ik al wel weet is dat de aanmeldingen nu al de vorige keer overtreffen.

👉 Ik heb mijn productaanbod herijkt. Met 3 mooie persoonlijke traject-opties kun jij altijd een keuze maken die bij jou past. Op mijn website vind je meer informatie.

👉 In mijn leeromgeving heb ik mijn bestaande online programma omgezet naar een korte online cursus, dat ik volgende week online ga zetten. Het is daarmee korter, krachtiger en toegankelijker geworden. Degenen die naar het Webinar komen krijgen de primeur! 😊

👉 Mijn 2-daagse groepstraining komt voorlopig even niet meer terug. Maar als je (als organisatie) interesse hebt, dan kun je natuurlijk contact opnemen.

👉 De komende weken start ik met een opleiding van een persoonlijkheidstest. De DISC gedragsanalyse. Ik volg de training geheel gratis met overheidssubsidie (TIP!). Na certificering ga ik deze test naast de Balans Kleurentest en de TMA analyse aanbieden en inzetten.

Ik merk dat ik steeds beter weet wat ‘ondernemer zijn’ inhoudt. Ik weet welke stappen ik moet zetten en hoe ik dat moet doen. Nu is het zaak om dat verder uit te bouwen en daar op voort te borduren. Het ondernemen begint me steeds meer te bevallen.

Waar ik boven alles enorm van geniet zijn de trajecten, het persoonlijke contact en de levens veranderende inzichten en stappen die mijn coachees zetten. Ik voel mij dan ook bevoorrecht dat ik dit mag en kan doen! En ook nog op de manier zoals ik dat wil! 🧡

Mijn wens voor de tweede helft van het jaar is dan ook door te gaan op de ingezette sporen. Daar bovenop ga ik op zoek naar verbinding. In welke vorm dat gaat zijn weet ik nog niet. Dat zal zich gaan vormgeven de komende tijd. Op het moment van schrijven heb ik het een en ander in gang gezet, maar zijn er nog geen concrete nieuwtjes te melden.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen periode waarin we weer meer en meer mochten? Heb jij stappen gezet naar een toekomst die jij voor jezelf voor ogen hebt, waarin jij gelukkig kunt zijn? Of heb jij daarin nog wat te doen?

Hoi, ik ben Lisa...

Als introvert kun je blijven hangen in twijfel en onzekerheid. Met mij als jouw Talent & Loopbaancoach ga je vol vertrouwen loopbaankeuzes maken, zodat je weer energie uit je werk krijgt en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda