Werk jij langer dan 3 jaar bij de Rijksoverheid? 

Dan kun jij 1.500 euro (excl BTW) subsidie krijgen voor Loopbaanadvies! 🔔

De Regeling Loopbaanadvies is in het leven geroepen voor medewerkers die vallen onder de sector Rijk. Iedere medewerker heeft het recht om eenmaal per 5 jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen mét subsidie. Je komt in aanmerking als je als medewerker de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest.

Wil jij al langer aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag je subsidie aan bij het A+O fonds Rijk. Jij kiest zélf je Professionele Loopbaancoach (RL).

Je bepaalt daarna zelf wat je met het loopbaanadvies doet. Je kunt het bespreken tijdens je jaarlijkse loopbaangesprek, maar je kunt het ook voor jezelf houden en je eigen plan trekken. Jouw resultaten blijven in ieder geval anoniem.

Het A+O fonds Rijk vindt het belangrijk dat medewerkers tevreden zijn. Want tevreden medewerkers zijn waardevolle medewerkers. Je bent sneller tevreden als je werk uitvoert dat je leuk vindt en dat bij je past.

Stel niet langer uit!  Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten.

Bij WaarTalent Loopbaancoaching kun jij met deze subsidie gratis een compleet Loopbaan- en ontwikkeltraject volgen ‘Je Ware Loopbaan

  • Je (her) ontdekt jezelf.
  • We brengen je kwaliteiten, talenten en patronen in kaart.
  • Waar nodig ga je een stukje van jezelf verder ontwikkelen.
  • Je ontdekt wat bij jou past, wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt gaan doen.
  • Je maakt een plan en komt vol zelfvertrouwen in actie.
  • Je zet stappen naar een werktoekomst die bij je past.

Je neemt écht even de tijd om stil te staan bij jezelf en jouw toekomst!

‘Een traject bij Lisa is veel meer dan een loopbaantraject. Ik weet weer wat mijn drijfveren zijn, waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Maar ook wat ik beter kan laten en waarin ik me kan ontwikkelen. Lisa is een echte professional. Ze stelde de juiste vragen, zorgde voor een fijne, vertrouwde sfeer waardoor ik me op mijn gemak voelde en open durfde te zijn. Lisa voelde goed aan wat ik nodig had om verder te kunnen en speelde daar op het juiste moment op in, zonder de regie over te nemen. Ik kijk weer met zelfvertrouwen en een brede blik naar de toekomst.’

A.C.

Hoi, ik ben Lisa...

Als Register Loopbaancoach help ik je vol vertrouwen loopbaankeuzes te maken, zodat jij weer met energie aan het werk gaat en van betekenis bent.

Wil je kennismaken? Neem contact met mij op!

Register loopbaan professional (RL) regio Woerden | Utrecht | Gouda